Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek van valóság...

Szerintetek van valóság alapja a Bibliának? Szerintetek létezik Isten és Jézus?

Figyelt kérdés

Számomra ezekre a válasz örök rejtély addig ameddig be nem bizonyítják.. Ti mit gondoltok? Igaz,hogy még csak 13 éves vagyok,de furcsállom,hogy mennyien úgy néznek Istenre,mint ha tényleg létezne. Akkor még is miért hagyja,hogy ártatlan emberek szenvedjenek? Jó kérdés,mi? (ezekre nem kell válaszolni,csak költői kérdések).

13.L

2011. júl. 12. 12:59
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
65%
Nincs.
2011. júl. 12. 13:04
 2/33 anonim ***** válasza:
31%
Természetesen léteznek.
2011. júl. 12. 13:07
 3/33 anonim ***** válasza:
75%
Persze, hogy van valóságalapja. Jézus is létezett, mint hús-vér ember.
2011. júl. 12. 13:12
 4/33 anonim ***** válasza:
32%
Aki/akiket a különféle vallások istennek állítottak be, azok földönkívüliek, akik az emberiség fejlődését kísérték figyelemmel, illetve próbálták irányítani.
2011. júl. 12. 13:13
 5/33 bix ***** válasza:
100%
utolsó: én is sok csillagkaput néztem, de azért ennyire nem kéne benne élni...
2011. júl. 12. 13:18
 6/33 anonim ***** válasza:
31%
Természetesen létezők. Bebizonyítani akkora hittel lehetne, mint egy mustármag. Ebből is látszik, hogy sajnos milyen kevés a hitünk... :-(
2011. júl. 12. 13:22
 7/33 anonim ***** válasza:
31%
Én semennyi csillagkaput nem néztem, meg más ilyent sem, ezt viszont eléggé valószínűnek tartom.
2011. júl. 12. 13:23
 8/33 anonim ***** válasza:
40%
van
2011. júl. 12. 13:24
 9/33 anonim válasza:
Nyilván van valósságalapja de ezek csak szimbólumok nem szó szerint vett dolgok. "Isten" létezik az emberek fejébe és azoknak akik hisznek benne. A valóságban persze nincs ilyen. Számomra pedig az az örök talány hogy egyes emberek hogy éehetnek annyira elvakultak hogy egy ennyire irreális butaságnak bedőlnek....
2011. júl. 12. 13:24
 10/33 anonim ***** válasza:
0%
Jézus szerintem létezett, de nem mint Isten fia. Biztos zseni volt az ő korában, de az egója is nagy volt, ha ő azt mondta hogy ő Isten fia. Bibliának is van valóságalapja, csak látni kell. Istenben nem hiszek.
2011. júl. 12. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!