Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazam van? (meleg kérdés)
melegekkel semmi bajom sincs.
egyszerűen az nem normális amit egy-egy ilyen felvonuláson csinálnak/művelnek.
persze...sétálj nyugodtan olyan cuccba amilyenbe szeretnél de ezt tedd otthon zárt falak közt,az a te dolgod senkinek semmi köze hozzá.
de ha utcán kezdesz el igy mászkálni az biztos hogy a legtöbb embert megbotránkoztatja...
Biszexuálisként annyit mondhatok mindenkinek van némi igazsága(szinte mindenkinek).
A felvonulást nem magamutogatásnak kéne venni, hanem egy bulinak, fesztiválnak, ami az elfogadásról és összetartozásról szól. Évente egy napon pár órát szerintem igazán nem nagy probléma, ha az ország egy igen kis részén ilyen felvonulás zajlik.
Viszont a hétköznapokban a magamutogatás és feltűnési viszketegségben szenvedő melegek kicsit elgondolkodhatnának.
Az éremnek 2 oldala van. Vannak azok a melegek akik kihívóan viselkednek és egy kis országban ez tényleg nem elfogadott. Emellett ott vannak a kifejezetten meleg gyülölő emberek is akik szintén nem utcára valóak.
Mind két kategoria változtatnivaló.
Lehet normálisan is együtt élni.
Nem olvastam el a válaszokat...
Én személy szerint azt csinálnám hogy eltörölném az összes meleg felvonulást és az olyan dolgokat amik a melegenek külön van (meleg bárokat itt nem értek bele).
Ha el lenne törölve mindez akkor az emberek fogják be a szájukat...ne legyenek utálatosak. Ezt az egészet úgy értem hogy: Ha nem fogják bántalmazni a melegeket vagy csak utálni akkor ellehetne törölni ezeket a szar felvonulásokat. Ugyan ez az eset legyen fordítva is...Szerintem ez lenne a legjobb megoldás...
16/F (meleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!