Lehet, hogy buta kérdés lesz, de: Isten tudja, hogy ki lesz a feleségünk/férjünk, majd meg is "mutatja", hogy ki az, akit nekünk szánt. Valahogy nem lehet "sürgettetni" ennek a személynek a megismerését?
Ahogy olvasgattam itt a vallás kategóriában, láttam, hogy vannak hasonló gondolkozású emberek, mint én, ezért ezeknek az embereknek a véleményére lennék kíváncsi.
Még egyszer elnézést, ha túl "gyerekes", buta a kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy lehet e.
Esetleg még egy kérdés: Ti hogy ismertétek meg, hogy tudtátok hogy az a hölgy/férfi az akit Isten nektek szánt?
Köszönöm szépen előre is a rendes válaszokat!
Szerintem biztosan.
Én nem voltam hívő mikor megismertem a páromat, sőt okkult családi hátterem is volt... nem értettem, miért kellett megismernem egy ilyen embert, akivel teljesen más a gondolkozásunk. De már tudom, hogy azért küldte Isten hozzám, hogy kiszakadjak abból az életből, és az ő Útján haladjak tovább!
Nem hinném, hogy lehetne sürgetni, de biztos vagyok benne, hogy megmutatja, ki lesz az :)
Én pl 19 évesen házasodtam vele össze, de ismerek szintén vallásos párt, akik 32 éves korukban, és nagyon boldogok ők is!
Ne siettesd , mindennek eljön a maga ideje :)
Sok sikert!
Köszi, hogy megosztottad a kis történeted!
"Ne siettesd , mindennek eljön a maga ideje :)."
Igazából itt ez a lényeg.
Szüleimnél is úgy volt, hogy Isten megmutatta nekik (csodaszerűen), hogy Ki lesz a társuk. Csak nem tudom, hogy honnan fogom érezni, hogy az adott személy tényleg az e, akit Isten nekem szánt...
szerintem is Isten elrendezi azt,hogy ki legyen a párunk,akivel egymásnak teremtett bennünket.
ezt butaság is lenne sürgetni,hiszen nem mi parancsolunk Istennek,hanem fordítva és ez így van rendjén.
én egyébként egy két éve pár hónapig jártam a nevelőapám fiával,nagyon szerettem,de testileg nem történt köztünk szinte semmi mert még fiatal voltam hozzá és nem akartam,16 voltam akkor,ő 26.
nagyon sokmindenkivel megcsalt ,a nővéremmel is volt köztük valami,ez nagyon fájt,nagyon kiborultam és így az exemmel végleg lezáródott a kapcsolat,a nővéremre is nagyon dühös voltam de megbocsátottam neki.
(ez volt két éve decemberben.)
azután februárban teljesen véletlenszerűen a villamosmegállóban megismerkedtem a párommal,csak egyszerűen a szemébe néztünk egymásnak,visszaszált utánam,de még nem szólt hozzám,csak néztük egymást,nagyon különleges érzés volt,azon drukkoltam,hogy jajj csak még ne szálljon le , és ott szállt le végül,ahol én,és megszólított elhívott egy üdítőre,aznap(25-én) még nem akartam vele randizni,így hogy akkor még idegen volt nekem ,de aztán 28-án elmentem vele randizni és nagyon jól éreztem vele magam,azóta együtt is vagyunk,most leszünk ugye két évesek:)
nagy köztünk a korkülönbség én 19 vagyok ő 34.és a vallásunk is más(én katolikus ő muszlim),de ennek ellenére tényleg nagyon jó a kapcsolatunk és én tényleg úgy érzem,hogy ezt Isten rendelte úgy,hogy megismerhessem őt és vele a boldog szerelmet.és remélem,hogy tényleg együtt is lehetek vele egy életen át.
(bocsi ,hogy hosszú lett)
Szia!
Természetes dolog, hogy Isten előre tervez azzal, hogy ki lenne a legalkalmasabb pár számunkra. Vannak akiknek senki, vannak akik korán megismerik és vannak akik későn. Ez természetesen sok mindentől függ: érettségtől, tapasztalatoktól, helyes döntésektől.
Nekem szerencsém volt. Az első nő az életemben a feleségem volt 18 éves koromban ismertem meg és 1-2 hónap alatt kiderült, hogy ő lesz az igazi. 3 évig udvaroltam neki, és akkor házasodtunk össze. Idén lesz a 20. házassági évfordulónk.
Nem érdemes siettetni, mert ha nem állsz készen, akkor több kárt okozhatsz, mint hasznot...
Üdv. Péter
Köszönöm, nm gond, hogy hosszú lett, szeretek olvasni! :D
Az ilyen véletlenszerű dolgokat nem lehet siettetni, köszönöm, hogy megosztottad velem! :)
Köszi a versikét! :)
Köszönöm neked is Péter!
Szuper, hogy még létezik ez a varázslat. :')
Isten nem rendeli el előre senkinek a társát, mert ha igaz lenne az hogy egyiknek rendel a másiknak nem, és éppen az a személy, akinek nem rendelt társat,-viszont nagyon vágyna egy társra mert túl magányos esetleg rossz dolog lenne a vége.(depresszió, öngyilkosság)Ez Isten gondolkodásával ellentétes.Mivel Isten a szeretet, nem személyválogató, nem okoz senkinek szívfájdalmat.
Nem kell sietni, a megfelelő időben megtalálja mindenki a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!