Mi a véleményetek a Hit gyülekezete egyházról?
Én és feleségem is Hit Gyülekezetebé járunk!
Nagyon kedves, tiszteletre méltó embereket ismerhettünk meg ott.
belépő sohasem volt, és sohasem lesz. Egy forintunkat még nem kérte el ott semelyik lelkész, és ha 5 forintot tudtunk bedobni vagy 100 at vagy éppen semmit, senki meg nem szólt, vagy ilyesmi.
Mi nagyon jól érezzük magunkat itt, ahogy gyermekünk is!
Csodás életünk, csodás házasságunkat csak a Gyülekezetnek, Istennek köszönhetjük!
Köszönöm minden agymosottnak, hogy 0°% ban hasznos a válaszom, mert boldog vagyok, és Hit Gyülekezetébe járok.
Mi vagyunk agymosottak persze, nem azok, akik elhisznek minden hazugságot a gyülekezettel kapcsolatban.
Hát sajnálom, hogy idáig jutott ez a világ.
Kívánom mindenkinek hogy legalább fele annyira legyen boldog mint mi!
az egész célja, hogy pénzt facsarjon ki az emberekből- egyre többet és többet.
az embereket pedig manipulálja az élet minden területét illetően.
hogy pozitívumot is mondjak: szép énekeket énekelnek. :)
Én csak azt tudom, hogy az egyik ismerősöm megpróbált beszervezni... Mutatott egy videót, ahol egy pasi beszélt Jézusról meg hogy mekkora über brutál szuper lesz annak, aki belép a gyülekezetbe és elfogadja Jézust meg Istent. A többiek meg pokolra jutnak.
Elmondott két tök általános esetet, ami minden családba előfordul.. (Beteg vki a családodban, de meg fog gyógyulni, mert akarni kell és ő akarja és Jézus segít. Meg hogy vki elment a családodból és tudom. hogy nagyon nehéz neked..) - Párommal ketten voltunk. Na most ezek olyan általános esetek, hogy a családok 99%-ában megtörténnek.
Minden más vallást amúgy tűzzel vassal elutasított, mert azok sötét dolgok. És ha nem csatlakozunk hozzájuk, akkor mi is a pokolra fogunk kerülni. Tiszta szuper volt végig hallgatni mindezt úgy, hogy mindketten a wicca vallást követjük és tanulmányozzuk... Életem egyik legkellemetlenebb 20 perce volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!