Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a Hit...

Mi a véleményetek a Hit gyülekezete egyházról?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 11:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
ateista és vallásos szemmel is röhejes és idegesítő!
2012. jan. 22. 12:26
 12/24 anonim ***** válasza:
40%

Én és feleségem is Hit Gyülekezetebé járunk!

Nagyon kedves, tiszteletre méltó embereket ismerhettünk meg ott.

belépő sohasem volt, és sohasem lesz. Egy forintunkat még nem kérte el ott semelyik lelkész, és ha 5 forintot tudtunk bedobni vagy 100 at vagy éppen semmit, senki meg nem szólt, vagy ilyesmi.

Mi nagyon jól érezzük magunkat itt, ahogy gyermekünk is!

Csodás életünk, csodás házasságunkat csak a Gyülekezetnek, Istennek köszönhetjük!

2012. jan. 22. 12:29
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
És 27/F
2012. jan. 22. 12:29
 14/24 anonim ***** válasza:
28%
12:18, 79 %-os:észben tartom.
2012. jan. 22. 12:52
 15/24 anonim ***** válasza:
22%
Köszönöm szépen,kedves tőled.
2012. jan. 22. 12:57
 16/24 anonim ***** válasza:
68%

Köszönöm minden agymosottnak, hogy 0°% ban hasznos a válaszom, mert boldog vagyok, és Hit Gyülekezetébe járok.

Mi vagyunk agymosottak persze, nem azok, akik elhisznek minden hazugságot a gyülekezettel kapcsolatban.

Hát sajnálom, hogy idáig jutott ez a világ.

Kívánom mindenkinek hogy legalább fele annyira legyen boldog mint mi!

2012. jan. 22. 15:31
 17/24 anonim ***** válasza:
55%

az egész célja, hogy pénzt facsarjon ki az emberekből- egyre többet és többet.

az embereket pedig manipulálja az élet minden területét illetően.

hogy pozitívumot is mondjak: szép énekeket énekelnek. :)

2012. jan. 22. 15:40
 18/24 anonim ***** válasza:
48%

Én csak azt tudom, hogy az egyik ismerősöm megpróbált beszervezni... Mutatott egy videót, ahol egy pasi beszélt Jézusról meg hogy mekkora über brutál szuper lesz annak, aki belép a gyülekezetbe és elfogadja Jézust meg Istent. A többiek meg pokolra jutnak.

Elmondott két tök általános esetet, ami minden családba előfordul.. (Beteg vki a családodban, de meg fog gyógyulni, mert akarni kell és ő akarja és Jézus segít. Meg hogy vki elment a családodból és tudom. hogy nagyon nehéz neked..) - Párommal ketten voltunk. Na most ezek olyan általános esetek, hogy a családok 99%-ában megtörténnek.

Minden más vallást amúgy tűzzel vassal elutasított, mert azok sötét dolgok. És ha nem csatlakozunk hozzájuk, akkor mi is a pokolra fogunk kerülni. Tiszta szuper volt végig hallgatni mindezt úgy, hogy mindketten a wicca vallást követjük és tanulmányozzuk... Életem egyik legkellemetlenebb 20 perce volt.

2012. jan. 22. 17:32
 19/24 anonim ***** válasza:
42%
Aki szereti a Gera Zolit, az csak örülhet a Hit Gyülekezetének, mert ha ők nem karolják fel, akkor már régen nem élne!
2012. jan. 23. 22:03
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
Na jó Gera Zolit ne keverjük már ide. Egy lecsúszott drogos volt ha jól emlékszem...Ha saját magától nem határozza el hogy leáll, akkor lehet akármilyen gyülekezet mögötte.
2012. jan. 23. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!