Mi a véleményetek a Hit gyülekezete egyházról?
Az,hogy gátlástalanul kiszívják az embereket,mind a pénzüket,mind az energiájukat,mind az egymásra (családra) való idejüket és még sorolhatnám,hogy mit gondolok róla,hogy milyen szinteken szólnak bele az emberek magánügyeibe.Azért írom,mert igenis jártam oda,és a családból még mindig járnak néhányan és egy tele oldalt is tudnék róluk írni,de nem tudom,hogy Neked,kedves kérdező mi a véleményed,ezért csak kérésedre írok további,kifejtősebb választ.
Tartalmilag egyet értek az elsővel:népbutítás,és igen,a gazdagabbakat(a szebb autóval érkezőket például,mint annak idején minket)valahogy mindig bensőségesebben fogadják.Egyszerűen túl sok véleményem van róla,és ahogy mondtam,nem akarom fölöslegesen mind ide leírni,csak ha arra kifejezetten megkérsz,és akkor írhatom ugyanide tovább is vagy ha akarod akkor privátba de egyelőre ennyi tud lenni az elfogulatlanság határain belül levő véleményem.
11.30-as!
Nekem sem pozitív a véleményem róluk. Kérlek, írj részletesebb véleményt, ha kérhetlek. Köszönöm.
11:30-as válaszoló, ha szabadna kérnem, nekem írnál erről privátban?Kíváncsi vagyok, mert mi tartjuk velük a kapcsolatot, de gyülekezetbe nem járunk, arra nem nagyon lenne idő, de kíváncsi lennék, mit tud erről mondani az, akinek bővebb tapasztalata van.
Mindenesetre nekem egyenlőre az a meglátásom, hogy nagyon kedves emberek.Pénzt még nem kértek semmiért, szóba sem került ilyesmi.Bár gyülekezetbe csalogatnak általában.Nekem családom van és sok elfoglaltságom, , meg amúgy sem vagyok egy társasági ember, nincs ehhez sok kedvem egyenlőre, megmondom őszintén.Prédikálni járni meg pláne nem nagyon tudnék, pláne, munka mellett.Fogalmam nincs, hogyan van erre idejük.
92%-os. Ha nem gond,nekem is elküldenéd azt az üzenetet? Én személy szerint nem is hallottam eddig róluk,szerencsére elkerültek. De érdekelne a téma,kíváncsi lettem.
Bocsi az off-ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!