Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit kéne csinálnunk a mennyors...

Mit kéne csinálnunk a mennyországban?

Figyelt kérdés
Vagyis egésznap áldani az urat? mivel ha ez lesz akkor ez nekem nem élet mivel én párkapcsolatban szeretnék a mennyországban élni, szóval ha áldani kéne az urat egésznap akkor az szerintem nem lenne olyan jó, szerintetel?
2012. jan. 18. 22:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Azért nincs kedve sok embernek a földön élni, mert Isten még nem lépett közbe, mint a Vízözön idején. Hamarosan "kivágattatnak a gonoszok a földről" viszont az igazságok nem = maradnak, azaz öröklik a földet. Itt tuti, hogy a föld földet jelent, mert az elvetemültek itt vannak a földön.

"Mert az elvetemültek kivágattatnak; de akik az Urat várják, öröklik a földet." (Zsolt 37:9)

Természetesen aki fél a földi élettől nem kell félnie, hisz Sátán bezárattatik ezer évre, "És az Isten eltöröl minden könyet az ő szemeikről; és a halál nem lesz többé; sem gyász, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak." (Jel 21:4).

Szóval senki se féljen, mert akkor még háborúk sem lesznek, ahogy most sem, ha Isten szolgáin múlik. Nem kell majd félni. Ez nagy áldás! És beteljesül Isten eredeti szándéka. Hisz ő nem vallhat kudarcot Ádám és Éva miatt.

2012. jan. 19. 14:02
 22/22 Mulder614 ***** válasza:

Nyugi nem kellesz a mennyországban unatkoznod.:)

Nézd csak meg a mintaimát "Jöjjön el a királyságod. Legyen meg az akaratod, mint az égben, úgy a földön is".

Láthatod hogy Istennek a földel is van szándéka.Az ember úgy lett megalkotva hogy a földön akarjon élni, ezért sem csoda hogy nem vágy az égbe(én sem vágyom egyáltalán)!

(Zsoltárok 37:11) "A szelídek pedig öröklik a földet, És gyönyörködnek majd a béke bőségében."

Te is élhetsz a FÖLDÖN örökké, (boldog párkapcsolatban) mint minden ember.De ezért neked is tenned kell.

(János 17:3) Az pedig az örök élet, hogy ismeretet szerezzenek rólad, az egyedüli igaz Istenről, és arról, akit elküldtél, Jézus Krisztusról.

2012. jan. 19. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!