Szerintetek napjaink csodagyógyításai Isten ereje által történnek, helyesli ezeket?
utolsó,akkor áruld már el légy szíves,hogyan lehet az,hogy Jézus nem tiltja a gyógyítást,sőt ő maga mondja,hogy "bizony mondom néktek,aki hisz énbennem,szintén megcselekszi azokat a cselekedeteket,amelyeket én teszek,sőt még nagyobbakat is"
Akkor most a keresztények nem Krisztust követik,ellene mennek Jézus szavának?
Nem haragszom # 31/32 Időpont tegnap 13:09
Mert jól tudom aki nem ismeri a valódi gyógyítást az azt gondolja hogy a szokásos EZO marhaság. Ami nem csoda mert olyan sok a szélhámos-.
De tudod én tapasztalatból írtam amit írtam mert mint ált. és intenzív nővér ezt megtapasztaltam és majd nem saját életem bánta, mert ott derült ki, hogy bizony nem csak beleérzek a testbe de még az érintésem is gyógyított!!
szóval aki ismert a pesti neurológiai klinikán az tudja, hogy komából hoztam vissza, több éves béna sétált haza saját lábán és igy aztán meg is tanultam a gyógyításnak minden módját, miközben sok betegen segítettem.
Közben kutattam régi írások között és igy jöttem rá, hogy az ember amikor másokat gyógyít bizony saját lélek energiáját égeti le. S hiába nem akartam gyógyítani a hozzáérésem a beteghez én egyre romlottam, mire majd nem paff lettem a szívemmel ami egyébként makk egészséges izomzat volt hatalmas erekkel a katéter kimutatta, csak az orvosok csodálkoztak --akkor miért nem akar működni? Leszázalékoltak, aztán végig gondoltam és elkezdtem önmagam gyógyítani, visszaadva a leszázalékolást.
Tehát ezért mondom aki észre veszi önmagán hogy mellette általa a környezetében gyógyulnak, akkor lehetőleg ne akarjon senkit gyógyítani, mert önmagát pusztítja el!
Egyébként az Isteni Jelenés ugyan ezt "mondta" nekem 1991 november egyik hajnalán, amikor kirántotta lelkemet.
"Vigyázz a lelkedre, mert szükséged lesz rá, ne gyógyíts vele"
Ne haragudj,# 31/33 tegnap 13:09, De többet kellene olvasgatnod Jézus életét-- aki épp az által vált híressé, hogy gyógyított, és az okozta a tragédiáját, hogy a hinduizmus éhezéses böjtjét használta a pusztában Igy a szellemi képessége illetve a gondolati zavarossá váltak téveszméssé.
Azt se ismerte fel, hogy ott a pusztában maga az isteni Jelenés rántotta ki a lelkét nem pedig angyalképében az ördög. Isteni Jelenése őt is figyelmeztette hogy az étel fontos a szellemnek és a testnek egyformán, ez az első törvénye az életnek.
Isten nem egy személyes kozmoszi akárki, hanem a Földünk szívében található, mint a Földünk egyik lelki Energiája.
Ez a szellemi tudata a Földnek és általa, teremtő aktusa által minden élőnek.
Vagy az emberi lélek nem más, mint fehér energia szálak amely átszövik a testet, amelyen rajta száguldanak az érzelmi feszültségű gondolat hullámok.
Az agy csupán memória,és vezérlő központ, mint valami számgép memo-központ
De bármennyire csak egy száraz elektro-fizika elméletnek látszik amit meséltem, még is maga a fantasztikum maga a csoda nem csak a Teremtő Erők, de a Jelenésük is, de épp igy csodának minősül a természet egésze benne az emberi faj!
Sajnos az emberi faj, nem érdemli meg ezt a csodálatos bolygót, de még az életet sem amit kapott, mert annyira önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!