Szerintetek napjaink csodagyógyításai Isten ereje által történnek, helyesli ezeket?
Csodás gyógyulások ma is vannak.Az meglehet,hogy amit nagydobra vernek,az csak kuruzslás,egyszerűen valamelyik egyháznak,vagy gyülekezetnek érdeke van benne.de hit által történhet valós gyógyulás is,hívők körében.Ami biztos,hogy aki valóban képes meggyógyítani önmagát,vagy másokat Isten ereje által,az nem fog hivalkodni a képességével.
Jézus is intette a két vakot,hogy ne járjon el a szájuk.
Máté 24:24: „hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket meg csodákat tesznek, hogy félrevezessék, ha lehet, még a választottakat is.”
Az utolsó időben (azaz most) tett ilyen jellegű csodák nem tulajdoníthatóak Isten áldásának, még akkor sem, ha a régi időkre hivatkoznak a csodatévők. Akkor meg lehetett tenni egynéhány tanítványnak, de Jézus egyértelműen megmondta, hogy az utolsó időben vigyázzunk a csodatevőkkel.
6-osnak: A jég alkalmas égési sérűléshez hasonló tünetek okozására (főleg a szárazjég)
Kérdezőnek: A Biblia pontos válaszokkal szolgál e kérdésben.
Többek szerint a Bibliát érdemes legalább egyszer elolvasni!
Kedves Kérdező!
Isten már az Ószövetségben is megmutatta, hogy Ő bizony az Ő népének a gyógyítója. Amikor Ő testté lett és lejött erre a Földre, ezt teljesen nyilvánvaló módon meg is mutatta. Jézus MINDENKIT meggyógyított, akit Hozzá vittek, ezzel is kifejezve Isten nyilvánvaló akaratát ezzel a kérdéssel kapcsolatban. De küldtem neked egy hangoskönyvet privátban, hallgasd meg azt, a legjobb tanítás a témában.
Tamás
Ui.: Nekünk most valószínűleg súlyos beteg lenne az egyik gyermekünk, ha Isten nem tesz vele csodát még a születése előtt :)
"Jézus Krisztus tegnap és ma mindörökké ugyanaz." (Zsid 13:8)
Igen tudom.
De sima jégkockával, csinálták nem szárazjéggel.
Ahhoz nem volt elég hideg hogy ilyen sérülést okozzon.
Legalábbis ezt mondták.
Szia !
Van amelyik igen , van amelyik nem.
Útmutatást ezzel kapcsolatban a biblia ad amely az Isten igéje és ehhez kell hozzá mérni és ez alapján kell megítélni az ilyen eseményeket.
Azt kell tudni, hogy milyen szellemi háttérrel rendelkező ember vagy felekezet közbenjárására történik, be van e töltve Isten feltétele a gyógyulással kapcsolatban?
Az Úr nem csak helyesli
(természetesen csak azzal ért egyet amelyik tőle származik) hanem ugyanúgy akar gyógyítani ma is mint az evangéliumokban olvasható.
Máté evangéliuma 4,23-24:
23.És bejárta Jézus az egész Galileát, tanítva azok zsinagógáiban, és hirdetve az Isten országának evangéliumát, és gyógyítva a nép között minden betegséget és minden erőtlenséget.
24. És elterjedt az ő híre egész Szíriában: és hozzávitték mindazokat, a kik rosszul valának, a különféle betegségekben és kínokban sínylődőket, ördöngösöket, holdkórosokat és gutaütötteket; és meggyógyítja vala őket.
Máté evangéliuma 11,5-6 :
5. A vakok látnak, és a sánták járnak; a poklosok megtisztulnak és a siketek hallanak; a halottak föltámadnak, és a szegényeknek evangyéliom hirdettetik;
6. És boldog, a ki én bennem meg nem botránkozik.
A hozászolásomat a saját tapasztalatomból írtam valamint több gyógyulásnak és szabadulásnak voltam tanúja.
Shalom.
Persze természetesen. Butaság lenne ha a hitbeli gyógyulások az ördög által történnének. Akkor az derülne ki,hogy Isten nem szereti az embert hanem az ördög. De mivel ez nem igaz,a Biblia is végig az ellentétjéről beszél ezért kiderül,hogy Isten gyógyítja meg az embereket.
Egyrészről nem láttam volna,hogy ezért bármikor is pénzt kértek volna.
Másrészről Isten azokat tudja meggógyítani akiknek van hitük a gyógyulásra,akiknek nincs azok meg mennek orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!