Egy keresztény nő férjhez mehet egy arab iszlám vallású férfihoz?
De van mitõl tartani, mert szinészkedni nagyon is jól tudnak!
Utolsó ha itthon élsz, akkor ùgy talàn könnyebb,de ha kint élsz akkor majd nagyon meg fog vàltozni a véleményed.
Ere én is kíváncsi vagyok!
Amúgy én se ajánlom ezt a házasságot. Én se hallottam túl sok jót róluk.
# 13/37 2011-12-22 10:50
nem bírtam ki röhögés nélkül. de egyébként jó ötlet :D
én nem olvastam végig a kommenteket. De már ideges vagyok. remélem nem követi el élete legnagyobb hibáját. nem értem mi baj a magyar pasikkal. olyan édesek, rendesek, lazák, jóképűek, nyugodtak, normálisak…. stb.
N/21
A testvéred felnőtt ember, neki kell döntenie. Ha ott dolgozik kint, valószínűleg jól is ismeri a helyi embereket, szokásokat.
Ugyanannyi esélye van annak a kapcsolatnak, mint egy itthoninak. Az arabok sem mások, mint mi. Ott is van idióta pasi ahogy magyarok között is.
Én két olyan családod ismerek, ahol muszlim - keresztény szülők vannak. Az egyik egy volt osztálytársam szülei (vagyis ő félvér volt), akik immáron több, mint 30 éve élnek boldog házasságban.
A másik egy volt kolléganőm, aki kb 6 éve ment hozzá egy arab fiúhoz. Közösségi oldalon tartjuk a kapcsolatot és boldog. A második gyermeküket várja éppen. Laktak a fiú országában is és itthon is, most egy harmadikban élnek.
Szóval én csak pozotív példát látok erre vonatkozóan. Ha két ember elég értelmes és valóban szeretik egymást, akkor nem a vallás és a kúltúra fogja a kapcsolatukat meghatározni, hanem az egymás iránti tisztelet és szeretet.
Nekem magyar férjem volt, akitől akkor pofont kaptam (lelki értelemben, mert úgy hazudott és vágott át ahogy akart) az életben, hogy alig tértem észhez. Mégsem mondom azt, hogy minden magyar férfi egy hazug, szemét lenne. Egy - két rossz példa alapján még nem kellene mindenkit elítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!