Hogy lehetséges keresztény hitről áttérni az iszlám hitre?
Normális válaszolók válaszát várom !
Köszi.
Pl: mi ennek a folyamata, meddig tartana? És hogyan lehetséges?
Nagyon egyszerű, ahogy maga az iszlám is az.
Elmész a mecsetbe, tanúk előtt elmondod az iszlám hitvallást, és máris muszlim vagy. De vigyázz, mert onnantól az iszlám szabályai szerint kell élned!
"Majd a pokolba fogsz sercegni..."
Odanézzetek, egy 21. századi kereszteslovag!
1. fiú vagyok
2. csak azért tettem fel a kérdést mert érdekel, de tényleg csak ennyiből áll hogy elmondok valamit és már kész is?:O
3. az alkohol mentes és disznóhús mentes életnél számomra mi sem egyszerűbb, mert utálom a disznóhúst, alkoholozni meg nem alkoholozok. Amúgy a megkövezés az nagyon ritka, van sok olyan arab ország ahol betiltották már.
A legfontosabb, hogy higgy az iszlám elveiben, mert tudod, hit nélkül minden vallás értelmetlen:)
Mondjuk azért a "Magyarország keresztény" megjegyzésen jót nevettem :D
Ha már nem vagy kisgyerek, akkor nem kell körülmetélkedned. Magyarországról is eljuthatsz Mekkába, például egy zarándokcsoport tagjaként. Adhatsz elégtételt is, ha túl messze van.
Magyarország a török uralom miatt iszlám szempontjából iszlám földnek számít, ami jelenleg nem áll iszlám uralom alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!