Egy keresztény nő férjhez mehet egy arab iszlám vallású férfihoz?
Figyelt kérdés
És ha igen mi ennek a hátránya ?2011. dec. 21. 18:41
11/40 anonim válasza:
Tesód igent mondott neki szóval eljegyezte már? vigyázzon mert már ilyenkor is jogai vannak a férfinak és még egy eljegyzést is szinte lehetetlen felbontani...nagyon remélem okosan dönt tesód és haza jön onnan:S
12/40 A kérdező kommentje:
Már vett neki gyűrűt meg ékszereket mindíg vesz neki ajándékot !így akarja elnyerni a tesóm bizalmát ! iszonyatosan aggódok ! mert a tesóm azt hiszi hogy ha hozzá megy minden olyan szép és jólesz ! SE
2011. dec. 22. 10:43
13/40 Peruccsia válasza:
Szerintem azonnal tegyél fel +18-as képeket a testvéredről meg hogy isteneket imád és küldd el a remélhetőleg-nem-leendő sógorodnak.
14/40 anonim válasza:
Még mindig én válaszolok Neked de mint mondtam sajnos nagyon közelről éltem át én is ezeket a dolgokat. Mondd el a tesódnak, hogy te elfogadod a döntését ha ő is elfogadja azt, hogy a férje engedélye nélkül nem léphet ki a házból ha rá néz más férfira érsd ugy h télleg csak rápillant félholtra is verheti átadhatja tesódat akármelyik barátjának ha úgy tartja kedve vagy ha megunta elcserélheti pár kecskére ha jobban megy neki valami üzleti lehetőségre.Valószínű már van egy két több felesége. Anyagi helyzettől függően akár lehet 4-5 is neki.Soha többé nem jöhet haza ha lány szül akkor az szégyen a férfi számára és gondolhatod mit fog tenni. Nem járhat szoknyában semmiben amiben látszik a teste és ezek a lightosabb dolgok...:S de tudnék még mesélni Neked szívesen válaszolok Neked, ha legalább Tesód megmenekül akkor én már boldog leszek
15/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Bárki is vagy nagyon aranyos vagy hogy válaszolsz ! én lennék a világ legboldogabb embere ha a tesóm jól döntene ! a tesóm szerelmet érez iránta de még erre nincs felkészülve mi vár rá én így gondolom !!
2011. dec. 22. 11:15
16/40 anonim válasza:
KÖszi szépen!:) Tudod Én is úgy gondolom, hogy tesódnak fogalma sincs h mi vár rá. Ő ebből annyit lát, hogy van egy férfi aki udvarol neki aki a csillagot is lehozná Neki az égről, veszi neki az ékszereket ajándékokat. Valahol megértem a tesódat jól esik ez egy nőnek, és szerelmes tud lenni. Még azt is megkockáztatom, hogy tudja, milyen emberek Ők, de bebeszéli magának, hogy ő más. Sajnos addig lesz más míg ki nem mondja az igent, onnan vége van. A tulajdona lesz. Tehát ebből a rózsaszín ködből kéne felrázni tesód. Amúgy ha gondolod privátban is beszélgethetünk, mert úgy érzem rajtad, hogy tényleg nagyon aggódsz a testvéredért. Ami Nekem nagyon szimpatikussá tesz Téged:)
17/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm te is szimpatikus vagy ! :) tegnap este néztem meg a lányom nélkül soha c. filmet és még jobban felzaklatott ! És a tesómnak is mondtam hogy kint nézze meg és utánna döntsön ! remélem ismered ezt a filmet és láttad már ! :))
2011. dec. 22. 12:37
18/40 anonim válasza:
Szia!
Megkérdezhetem, hogy pontosan melyik országban van kinn a testvéred? Privátban is írhatod, ha úgy jobb számodra.
19/40 A kérdező kommentje:
Tunéziába !
2011. dec. 22. 15:45
20/40 anonim válasza:
Kedves kérdező azt a nővérednek tudnia kell, hogy ott bíróságon négy tanú kell bármihez - még ha áldozat is - különben szóba sem állnak vele. Azt is jó ha tudod, hogy a férj egy szóval elválhat, míg ugyanez a nőnek kínkeserves. A kitérés az iszlám vallásból halállal büntetendő, gondolom tudod, hogy anélkül (iszlám felvétele) el se veszi. Ha a lánya nem muszlimhoz megy, akkor akár az apa meg is ölheti.
Csak néhány dolog, amit jobb ha tudsz.
Ajánlott könyvek:
Gilles Kepel: Dzsihád,
Ayaan Hirsi Ali: Az engedetlen,
Ed Husain: Az iszlamista,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!