Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi Isten véleménye erről?

Mi Isten véleménye erről?

Figyelt kérdés

Mi Isten véleménye az egészséges életmódról, az arra való törekvésről vajon (a mai világban)?

Tudom, erre senki se tud pontos választ adni... azonban olyanok válaszára vagyok kíváncsi, akik már gondolkoztak ezen.

2011. dec. 19. 19:50
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Milyen tévedés?
2011. dec. 22. 23:58
 22/36 A kérdező kommentje:
"immunrendszeremet fitten tartsam" itt a tévedés. De nem ez a lényeg, mindegy...
2011. dec. 23. 11:11
 23/36 anonim ***** válasza:
A helyesírásom nem tartottam elég 'fitten'?
2011. dec. 23. 17:07
 24/36 anonim ***** válasza:
a tested a lelked temploma.rajtad múlik,hogy megbecsülöd-e vagy nem.nyilván a tudatosságot kell keresni:Ha túlzásba viszed az sem jó,de ha elhanyagolod,az sem.gondolom a teremtő értékeli,hogy ha nem pusztítod szándékosan a tested,alkohollal,droggal,cigivel,stb...hanem sportolsz,igyekszel egészségesen táplálkozni,kerülni a stresszt.
2011. dec. 23. 17:11
 25/36 A kérdező kommentje:

Nincs semmi baj a helyesírásoddal, vagy legalábbis nem figyeltem. :)

A gond az, hogy beveszed, amit a reklámokban mondanak.

65%-os: köszi szépen Neked is.

Boldog karácsonyt!

2011. dec. 23. 17:12
 26/36 anonim ***** válasza:

szívesen.

Neked is!:)

2011. dec. 23. 17:46
 27/36 anonim ***** válasza:

"Nincs semmi baj a helyesírásoddal, vagy legalábbis nem figyeltem. :)

A gond az, hogy beveszed, amit a reklámokban mondanak."

JA, értelek. Vagy mégsem?

Amint leírtam, konkrét tapasztalat, sőt hát milliók tapasztalata már rajtam kívül. Ennek semmi köze az ilyen irányú reklámokhoz. Amikor megértettem, hogy mire és mennyire(!) van szükségem és elkezdtem alkalmazni, annak már lassan 10 éve.

Abban az időben sokkal kevesebb volt az ilyen irányú reklám és sokkal kisebb mennyiséget is ajánlottak ezekből, mint ma, és mint amit én annak idején elkezdtem szedni.

Nekem nem a reklámok, hanem Dr. Lenkei "Cenzúrázott egészség" c. könyve nyitotta fel a szemem. (Félreértés ne essék, a világnézeti hovatartozása nem nyűgözött le:), de ennek ellenére ezen a téren hatalmas sötétségről húzta le a leplet.)

Még egyszer mondom: a tapasztalataim alapján ez az életmód óriási különbséget okozott az életminőségemben. Mi abban a hihetetlen, hogy az emberek többségének komoly hiányállapota okozza a legtöbb súlyos nyavalyát?!

2011. dec. 23. 20:37
 28/36 A kérdező kommentje:

Azért, mert az emberek mindig is éheztek - bizonyos rétegek, sőt, talán nagyobb arányban, mint most - és mégse volt ott kérdés a vitaminhiány, és az azokból kialakuló betegségek.

És valahogy - magam se tudom teljesen, hogy hogyan - itt mindig visszajutok az eredeti kérdésemhez... Istennek gondja van ránk, és nem kell óriási pénzeket, energiákat ölni a testi egészségünkbe... Sokaknak erre lehetőségük se volt, és egészségesebbek voltak, mint mi.

2011. dec. 23. 21:14
 29/36 anonim ***** válasza:

Kérdező a kommentedhez annyit fűznék hozzá:

"Azért azt mondom néktek: Ne aggodalmaskodjatok a ti éltetek felől, mit egyetek és mit igyatok; sem a ti testetek felől, mibe öltözködjetek. Avagy nem több-é az élet hogynem az eledel, és a test hogynem az öltözet?

Tekintsetek az égi madarakra, hogy nem vetnek, nem aratnak, sem csűrbe nem takarnak; és a ti mennyei Atyátok eltartja azokat. Nem sokkal különbek vagytok-é azoknál?

Kicsoda pedig az közületek, a ki aggodalmaskodásával megnövelheti termetét egy araszszal?

Az öltözet felől is mit aggodalmaskodtok? Vegyétek eszetekbe a mező liliomait, mi módon növekednek: nem munkálkodnak, és nem fonnak;

De mondom néktek, hogy Salamon minden dicsőségében sem öltözködött úgy, mint ezek közül egy.

Ha pedig a mezőnek füvét, a mely ma van, és holnap kemenczébe vettetik, így ruházza az Isten; nem sokkal inkább-é titeket, ti kicsinyhitűek?

Ne aggodalmaskodjatok tehát, és ne mondjátok: Mit együnk? vagy: Mit igyunk? vagy: Mivel ruházkodjunk?

Mert mind ezeket a pogányok kérdezik. Mert jól tudja a ti mennyei Atyátok, hogy mind ezekre szükségetek van.

Hanem keressétek először Istennek országát, és az ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.

Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja. " Mt6,25-34

Üdv: L

2011. dec. 23. 21:54
 30/36 A kérdező kommentje:

Ugyanakkor gond van azzal, hogy manapság semmit se mozgunk, egy helyben ülünk, agyonstresszeljük magunkat, rendszertelenül élünk. És egyre több a káros szenvedély...

Tehát valamit azért mégis tenni kell...

Én személyesen nem mindig tudom, hol a határ, de ha tudnám, nem is lenne e kérdés...

2011. dec. 23. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!