Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért nem az ember nézi?

Isten miért nem az ember nézi?

Figyelt kérdés

Nem vagyok hívő, nem is leszek. A kérdésem nem provokációnak szánom, hanem egy számomra érthetetlen kérdésre keresek választ.

A kérdésem, ha isten létezik, akkor miért nem a tettek alapján fogadja maga mellé az embereket? Miért az számít, hogy mit hit, és nem az, mit tett? Mennyivel jobb egy hívő, aki gonosz, de meggyónja, mint egy ateista, aki viszont példaértékű életet él?

2011. dec. 16. 14:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Te aztán a pokolban fogsz égni! Hívő létedre leidiótázni embertársad? Inkább TE mit keresel itt?????
2011. dec. 17. 21:58
 22/23 A kérdező kommentje:

"nem vagyok hivö nem is leszek akkor mit keresel ezen az oldalon?????? idiota"

Nem látom sehol, hogy itt csak hívők tehetnek fel kérdést. Azért mert nem vagyok hívő, még felmerülhet bennem kérdés, amire látom te még egy silány választ sem vagy képes adni. Amúgy magadat minősítetted a válaszoddal!

2011. dec. 17. 22:48
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem kell senkit leidiótázni, volt egy kérdése feltette.

Aki azt mondta, hogy lesz olyan hitetlen aki a mennybe kerűl, az lécci mutassa meg hol található ez a Bibliában.

Midenkinek meg lesz vizsgálva a cselekedete, ugye könyvek nyittatnak meg, és mindenkiről ott lesz, hogy mit csinált az egész életében.Mert mindenki mellett van egy angyal aki ezeket írkálja.Azért az nagyfokú igazságtalanság lenne, ha én hívőként lophatok,és üdvözülök, a hitetlen meg ugyanezért elkárhozna.

2011. dec. 29. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!