Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha sátán egy különálló "személ...

Ha sátán egy különálló "személy", és a megtestesült gonoszság, akkor miért nem pusztítja el azonnal önmagát?

Figyelt kérdés
ugye a szeretet az benne nincsen, ha jól tudom.
2011. dec. 14. 11:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Tegnap miután leírtam offos gondolataimat a Sátán megtéréséről, egy keresztény oldalon olvasgattam cikkeket, nem pont ebben a témában, csak úgy általánosságban, mikor erre bukkantam:

"Egy napon, Jézus vállának támaszkodva, sírva kérdeztem tőle, hogy miért teremtette a poklot.

.

Ekkor Jézus megmutatta nekem egy nagy bűnös lélek ítéletét, aki megbocsátásban részesült. Az őrjöngő Lucifer így üvöltött Jézus felé:

.

"Ez a lélek egész életében hozzám tartozott! Igazságtalan vagy! Számtalan bűnben fetrengett a lelke, az enyém pedig csak egyetlen egyet követett el, mégis a poklot csakis nekem készítetted!"

.

Jézus szavakkal kifejezhetetlen édességgel mondta:

.

"Lucifer, kértél te egyetlen egyszer is bocsánatot tőlem?"

.

Akkor szörnyű dührohamában, Lucifer felordított:

.

"Azt, soha! Soha! Sohaaa! "

.

Ezek után Jézus felém fordult, és azt mondta:

.

"Látod, ha képes lenne bocsánatot kérni, megszűnne a pokol."

Részlet Natália nővér lelki naplójából:

2012. ápr. 18. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!