Epitsem vagy se ujra az eletemet?
A Róma 12 -ben nincs olyan szó, hogy prófétálás.
A szellemek megítélésének ajándéka az megint más, ha arra gondolsz, bár az egész elég kusza. :D
Felajánlottad, hogy aki akarja elhiszi amit összehordtál, aki akarja nem. Nos, én utóbbiak táborát erősítem, ha megbocsátod :D
Homokkupac az viszont hihető, mert az életedet nem ártana először is átadni Istennek.
Első lépés lenne, a mégtérés, utána a keresztségek,de vigyázz!
Nem vallások liturgiáit kell követned, hanem a bibliában leírtakat, és pl. ha ott teszem azt víz alá merítkezést olvasol, akkor az a hit cselekedete, nem pedig ha lefröcsköli valaki a homlokod. De ez csak kiragadott példa volt. Mindig vesd össze az írással, a tanításokat és ha eltér, Istennek higyj inkább!
Ha valaki próféta, vagy festő, vagy bármi másban kiemelkedő, ő a környezetéből egyértelmű visszajelzést fog kapni erről. Nem magát kell ajánlani, mert nem hiteles. Ha érted????!
Ha valóban próféta lennél, akkor annak óriási híre menne- minden nemzetből keresnének tömegével... Nem keresett eddig senki igaz? :D
Szerintem a homokkupac nem feltétlenül a rossz alapot jelenti. Ha azt jelentené, akkor a homokkupacon lett volna egy ház és az omlik össze. De neked csak homokkupacod volt...
A homokkupacot általában "összehordja" valami vagy valaki. Jelentheti azt is, hogy eddig olyan dolgokat "gyűjtögettél" az életedben ami haszontalan és csak elporlik, azaz mulandó. Mulandó dolgokkal foglalkozó, nem pedig örök kincsekkel.
Ez lehet egy figyelmeztetés arra, hogy a figyelmed fordítsd az Isten számára értékes dolgok felé. Hogy ez végül új alapot is ad az életednek, az nem kizárt.
A prófétaság ajándéka vagy bármi más ajándék csak akkor hasznos ha mások épülését is szolgálja. Ezek többnyire nem érted, hanem másokért vannak. Nem kell hogy állandóan működjenek, viszont ha szükség lesz rájuk működni fognak. A legfontosabb dolog, hogy te csak egy eszköz vagy az Úr kezében. Az nem baj, hogy felismerted mit kaptál az Úrtól, de bízd rá mit akar kezdeni vele/veled.
Valaki lefordítaná, mit akar a Kérdező?
És nem az ékezetek hiánya miatt homályos az egész.
@Peruccsia:
Bocsi, én nem fogom lefordítani, mert bonyolult. Ez olyan keresztényes dolog, tudod, tele szakzsargonnal.
Csak azért írok, mert tetszett a kommented. :)
"Egy konyv is segitett ebben."
Melyik könyv az? Én is elolvasnám.
"Egy latomasom volt( aki hiszi jo, aki nem az is jo):egy homokkupac volt elottem es lattam, amint leomlik az egesz, meg porzott is.Az okos es a balga epito peldaja jutott eszembe(ami csak gyerekenekekben letezett szamomra)"
Szerintem is azt jelenti hogy rossz az alap ahogy te is gondolod.
"Ketsegbeesetten feltetelezem, h ujra kell-e epitsem az eletemet, tehat Krisztusra es nem magamra(vagyis Peterre, ahogy az Ige irja."
Inkább írok neked egy üzenetet a többivel kapcsolatban.
Ha ilyen ajándékot kaptál, és tiszta szíved, az Úr el fog vezetni a felismerésekre.
Itt van Rick Joyner prófétai szolgálatról szóló hanganyaga letölthető mp3 formátumban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!