Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan építsem fel, írnátok...

Hogyan építsem fel, írnátok sorrendet?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok szeretnék divattervező lenni de úgy rajzolok mint egy ovis.. és szeretnék itthon magamtól megtanulni rajzolni. szeretném ha mindent le tudnék rajzolni ami előttem van, embereket, hidat, gyümölcsöket, épületeket, stb.mindent a részletekig, és először a legegyszerűbbel szeretnék kezdeni, és úgy felépíteni a legnehezebbig. és addig rajzolnék egy valamit (pl egy hajkefét, de szépen árnyékolva stb.) amíg nekem nem tetszik. aztán ha mindennel így vagyok akkor specializálom magam a ruhák irányába, delőször az alapokat szeretném megtanulni.

kéne egy részletes sorrend hogy rajzoljak?

2011. nov. 19. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:

sok-sok gyakorlás,először másolsz amit csak tudsz,mindegy,hogy gyümölcs-állat-fa-ember-kanál mindegy mit csak rajzolj. Bár szerintem kell egy adott tehetség.

De én a helyedbe inkább a ruhákkal foglalkoznék,hisz ott nem kell almát rajzolnod majd. Vannak letölthető emberi sablonok azokra csak a ruhát kell rárajzolnod. Sok-sok gyakorlás és türelem kell hozzá.

Én például már kicsinek is mindig,folyton-folyvást rajzoltam és ez a mai napig megmaradt,de én élvezetből csinálom és azért,mert leköt,de azt,olyanról,hogy valaki "csak úgy" megtanult volna rajzolni..nem tudom,de sok sikert kívánok.

Meg vannak ilyen rajzzal kapcsolatos könyvek is,érdemes utána járni,lépésről-lépésre leír mindent benne.

2011. nov. 19. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:
rajzolj egy kockát és azt árnyékold le...
2011. nov. 19. 18:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy imersősöm elment egy Jobb agyféltekés rajztanfolyamra (4napos) És úgy lerajzolta a Bruce Willist mintha fénykép lenne! ÉLETÉBEN MÉG EGY KÖRT SEM TUDOTT LERAJZOLNI!

Ott ilyesmivel kezdenek. Egy gömb a térben meg ilyenek.

2011. nov. 21. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!