Milyen magyarázat lehet ezekre a képekre? Hogyan értelmezitek őket?
Mit gondoltok ezekről? Mit ábrázolnak a bejelölt részek? Mint a hívők, mind az ateisták. A képek eredetiek és több száz évesek.
9-es!
Köszönöm, nagyon érdekesnek néz ki. Mindenképpen elolvasom!
10-es!
Nem sajnos nem láttam őket személyesen, de egyik forrás sem (sem az ufóhívő, sem a szkeptikus) nem említi hogy a képek hamisítványok, vagy photoshoppoltak lennének, és eredetiként kezeli őket.
"Te is írtad hogy az egyetlen igaz út Isten. Jó de melyik? A keresztények szerint az övék, a muzulmánok szerint Allah, és így tovább...."
Allah és Isten ugyanaz, csak ezt a keresztények és a muzulmánok sajnos néha hajlamosak elfelejteni. Sőt, szerintem az összes egyistenhívő vallás Istenről szól, csak lehet hogy az istenképükben tévedések, torzulások vannak.
Én keresztényként Isten létét már sokszor megtapasztaltam, ha érdekel szívesen írok ezekről a tapasztalatokról. A hit az szükséges, de sok minden van ami segíti. Jézus idejében a tanítványok is azért hittek mert látták hogy Jézus csodákat tesz, nem pedig azért mert olyan erős hitük lett volna maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!