Hívők/Nem hívők! Mi erre a magyarázat?
Marketing fogás,alkoss valamit ami megmagyarázhatatlan és ezzel odavonzod az embertömeget pl. gabonakörök. Célja pedig a haszonszerzés,jelen esetben a turisták odacsalogatása.
Ez még mindig logikusabb magyarázat,mint hogy már akkor voltak űrhajósok,vagy hogy valaki visszament a múltba.
Miért ne engedné az egyház?
Nekik is csak pénz kell...
Köszönöm a válaszokat, közben találtam egy ilyet:
A salamancai űrhajósról én ezt találtam: "A középkorban létezett egy hagyomány a kőfaragók között. Ha valamelyiküknek javítania kellett egy kollégája munkáját, hozzátett egy saját részletet. 1993-ban a salamancai ikerszékesegyházban rendezték az Ember Korszakai című kiállításszorozat egy részét. Ennek a zseniális rendezvénysorozatnak az a célja, hogy a középkor emberét, gondolkodásmódját közelebb hozza hozzánk. A Puerta de Ramos kapuzat díszítése majdnem teljesen elpusztult, elkopott az elmúlt ötszáz évben. A kiállítás kíváló alkalom volt a kapu helyreállítására. A kőfaragó mester, Miguel Romero hű maradt az évszázados hagyományhoz és az újjáfaragott minták közé rejtett egy űrhajóst."
Hihetőnek tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!