Hívők/Nem hívők! Mi erre a magyarázat?
"A képek nagyon meggyőzőek, de mielőtt végigértesítettem volna az ismerőseimet a szenzációs hírrel, megkérdeztem a Gúglit, ő mit mond erről. Beírtam, hogy "Spain Salamanca cathedral astronaut", de aki csak magyarul tud, az is próbálkozhat a "Spanyolország Salamanca űrhajós" kereséssel. Az első találat mindkét esetben megfelelő tájékoztatást nyújt a kérdésben. Azért még elmondanám, hogy ért meglepetés a tények megismerésekor, mert azt hittem, valaki Photoshop segítségével csinálta a képeket, de kiderült, azok valóságosak. Viszont a faragványokról érdemes tudni, hogy azokat nem 1102-ben készítették, hanem 1992-ben, a felújítási munkálatok során. Még csak nem is viccnek szánták, mint a cápás indexképet, hanem ez egy szokás, hogy a templomokra, valami az adott korra jellemző utalást helyeznek el, mintegy a szobrász "kézjegyéül"."
Megjegyzem van ott egy fagyizó démon is:
"Na jó! Ebben a válaszomban mi lepontoznivaló volt? Örülnék ha valaki kifejtené."
Én nem pontoztalak le. Szerintem már tudja itt mindenki h ateista vagy, és mindegy mit írsz be, lepontoznak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!