Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Család éve van, a babánk...

Család éve van, a babánk mégis elment?

Figyelt kérdés
Miért?
2011. nov. 27. 16:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Megértem a fájdalmatokat - de (magad is tudod..) a kettő között semmi összefüggés.

Bizonyosan azt is tudod, hogy a fogantatások bizonyos százalékát spontán vetélés követi. A természetes szelekció működik: lehet, hogy abból az embrióból nem lett volna egészséges magzat..tehát a szervezet "intézkedik". Mindenben együttérzek veled, mondom, de gondolja arra, hogy majd a következő alkalommal másként lesz az egész (kívánom, tiszta szívből. Fel a fejjel!)

2011. nov. 27. 16:26
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem isten akarata volt?
2011. nov. 27. 16:31
 3/12 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom. Nehéz lehet most nektek.

Vannak dolgok az életben amiket hiába is magyaráznánk. Csak együtt érezni tudunk.

"Isten útjai kifürkészhetetlenek" de ilyenkor megrendül az ember hite.

Üdv.: D.

2011. nov. 27. 16:38
 4/12 anonim ***** válasza:

"Néha kell a ború, hogy az ember értékelje a napsütést."

Hidd el lesz még esélyed.

Részvétem a veszteséged miatt.

2011. nov. 27. 16:41
 5/12 anonim ***** válasza:
elhiszem hogy megnyugtató,hogy okkal ment el a csöppség, ha van isten akkor feléd nyújtott egy nyalókat majd elvette, lehet, hogy szemétségnek hangzik de sajna ez van.
2011. nov. 27. 17:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindennek van oka, de nem mindenért isten a felelős! Néha jól esik másra kenni a bajokat...

Sajnálom...

2011. nov. 27. 17:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, hogy szörnyű veszteség, de a kettőnek semmi köze egymáshoz.
2011. nov. 27. 17:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló gond van. Én arra gondolok mindig, hogy akármi történik velem, azt Jézussal szeretném megélni. Korábban is történt már rossz dolog velem, vagy legalábbis akkor rosszként éltem meg. 7 év múlva láttam meg az értelmét, és azt, hogy milyen jó jöhet helyette. Ha hívő vagy, maradj Istennel!
2011. nov. 27. 21:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Minden évre kitalálnak kb 4354667 dolgot, hogy most annak az éve van. Én eddig úgy tudtam, hogy Liszt Ferenc év van, de akkor ezek szerint családév, a junió szerint valami más, a kínaiak szerint meg biztos valami ronda ótvaros bogár éve van. Mi a fenéért gondolod, hogy van összefüggés a babád és az év között? Amúgy sajnálom.
2011. nov. 27. 22:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Istennek nem akarata a halál,az az ördög akarata. Az ördög volt kezdettől embergyilkos,az ördög lopja meg az embert,az ördög csalja őket csapdába,az ördög okoz nekik fájdalmat,az ördög teszi rá a betegségeket,az ördög kötözi meg őket különféle szenvedélyekkel!

Nem az ÚR!Istennek nem akarata a halál! Isten még a bűnös ember halálát se kívánja hanem,hogy megtérjen és üdvösségre jusson.

Drága testvéreim,olvassátok sokat a Bibliát és értelmezzétek. Kövessétek Jézust,ne egy vallást hanem Jézust a Biblia alapján. Változtassátok meg a gondolkozásotokat,forduljatok oda Krisztushoz,fogadjátok el Őt személyes megváltótoknak.

"Mert úgy szerette Isten ezt a világot,hogy egyszülött Fiát adta,hogy aki hisz Őbenne el ne vesszen hanem örök élete legyen."

Jézus nagyon szeret titeket és Ő átérzi a ti fájdalmatok. Én nem tudom miért mehetett el a baba lehetnek különböző okai(pl:szülők bűne - lehet nem erről van szó csak egy példa) Akármit követtetek el az életben ha odafordultok Krisztushoz és szívből megbánjátok bűneiteket Ő hű és igaz megbocsájtja nektek Őket és Egyszer nem fogja nektek felemlegetni,nem fog róluk megemlékezni.

Isten egy fantasztikus családot fog adni nektek,sok gyerekkel! ÁMEN! Higyjetek benne,kövessétek Őt és ezek is mind ráadásként megadatnak nektek.

(Olvassátok János evangéliumát)

2011. nov. 27. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!