Család éve van, a babánk mégis elment?
Megértem a fájdalmatokat - de (magad is tudod..) a kettő között semmi összefüggés.
Bizonyosan azt is tudod, hogy a fogantatások bizonyos százalékát spontán vetélés követi. A természetes szelekció működik: lehet, hogy abból az embrióból nem lett volna egészséges magzat..tehát a szervezet "intézkedik". Mindenben együttérzek veled, mondom, de gondolja arra, hogy majd a következő alkalommal másként lesz az egész (kívánom, tiszta szívből. Fel a fejjel!)
Nagyon sajnálom. Nehéz lehet most nektek.
Vannak dolgok az életben amiket hiába is magyaráznánk. Csak együtt érezni tudunk.
"Isten útjai kifürkészhetetlenek" de ilyenkor megrendül az ember hite.
Üdv.: D.
"Néha kell a ború, hogy az ember értékelje a napsütést."
Hidd el lesz még esélyed.
Részvétem a veszteséged miatt.
Mindennek van oka, de nem mindenért isten a felelős! Néha jól esik másra kenni a bajokat...
Sajnálom...
Istennek nem akarata a halál,az az ördög akarata. Az ördög volt kezdettől embergyilkos,az ördög lopja meg az embert,az ördög csalja őket csapdába,az ördög okoz nekik fájdalmat,az ördög teszi rá a betegségeket,az ördög kötözi meg őket különféle szenvedélyekkel!
Nem az ÚR!Istennek nem akarata a halál! Isten még a bűnös ember halálát se kívánja hanem,hogy megtérjen és üdvösségre jusson.
Drága testvéreim,olvassátok sokat a Bibliát és értelmezzétek. Kövessétek Jézust,ne egy vallást hanem Jézust a Biblia alapján. Változtassátok meg a gondolkozásotokat,forduljatok oda Krisztushoz,fogadjátok el Őt személyes megváltótoknak.
"Mert úgy szerette Isten ezt a világot,hogy egyszülött Fiát adta,hogy aki hisz Őbenne el ne vesszen hanem örök élete legyen."
Jézus nagyon szeret titeket és Ő átérzi a ti fájdalmatok. Én nem tudom miért mehetett el a baba lehetnek különböző okai(pl:szülők bűne - lehet nem erről van szó csak egy példa) Akármit követtetek el az életben ha odafordultok Krisztushoz és szívből megbánjátok bűneiteket Ő hű és igaz megbocsájtja nektek Őket és Egyszer nem fogja nektek felemlegetni,nem fog róluk megemlékezni.
Isten egy fantasztikus családot fog adni nektek,sok gyerekkel! ÁMEN! Higyjetek benne,kövessétek Őt és ezek is mind ráadásként megadatnak nektek.
(Olvassátok János evangéliumát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!