Ha imádkozunk és szívből szeretnénk vmit, Isten megadja?
Én már jó ideje minden este imádkozom, azért az emberért, akibe szerelmes vagyok. Sok mindent kértem már Istentől vele kapcsolatban. Hogy vigyázzon rá. h szerese, h találjon neki párt, h tartsa meg egészségben, h velem legyen, h engem szeressen.
Pár napja elmondtam ennek a ffinek(25), h szeretem. Ő azt mondta, h kedvel és tetszem neki, de nem tudja ezt viszonozni.
Ha imádkozom Istenhez, és csak erre kérem őt, segít? Segíteni fog nekem? 19/L
Értem én, de elárulnátok nekem, h akkor hogyan?
Nem szeretnék szemtelenkedni, de érdekelne.
Szerintem két dolgot vegyél figyelembe:
1. Isten bármit megad Neked, ha egyezik az Ő akaratával. Ha más tervei vannak veled, nem fogja.
2. Ott van még a szabad akarat is. Ha a másik fél nem akar tőled semmit, Isten nem fogja kényszeríteni.
Inkább ne konkrét személyért imádkozz, hanem a hozzád való társért.
Azért kértem így össze-vissza mindent Istentől, mert tudtam, h ez a férfi eddig még nem szeretett belém. És próbáltam feledni, azért kértem, h találjon neki párt, h ne legyen magányos(mert most az) és, h biztos kezekben legyen.
De most már 100%-an csak arra kérem Istent, h segítsen nekem. megígértem neki, h örökké szeretni fogom, még akkor is, ha megbánt. De arra kérem őt, h adja meg, h ő legyen a párom és megígértem Istennek,h vigyázok rá. Legyen egy biztos kapcsolatunk, szeressük egymást és vigyázzunk egymásra. Egy biztos, rám mindig számíthat.
Nekem is tetszik a Carbonfools énekese:D Persze, csak külsőre, helyesnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!