Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki találta ki Ádám és Éva - A...

Ki találta ki Ádám és Éva - A Paradicsom történetét?

Figyelt kérdés
És mikor?
2011. nov. 20. 16:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
HudsonHawk: megleptél mert amikor megláttam a nicknevedet egyből arra gondoltam hogy valami marhaságot fogsz írni :)
2011. nov. 29. 11:16
 12/32 anonim ***** válasza:
25%

Off:

# 11-nek:

Olvasd el máshol is a válaszait szerintem, nagyon jókat ír. Legalábbis amiket eddig én olvastam tőle, azok tetszettek. :)

Nem tudom, miért pont emellett a nick mellett döntött, nem is ismerem a név eredetijét; de ha csak magamból indulok ki, azt tudom mondani, hogy szintén meglepetést okozok azoknak, akik az én nickem eredetijét ismerik. :)

On: Ádám és Éva története nem kitaláció, hanem megtörtént esemény, valóság. Ezért a "mikor?" kérdésre nincs is válasz.

Üdv mindenkinek. :)

2011. nov. 29. 13:47
 13/32 HudsonHawk ***** válasza:
A Hudson Hawk című Bruce Willis filmből vettem a nicknevet. Általában ezt szoktam használni. Köszönöm a dícsérő szavakat...
2011. nov. 30. 20:17
 14/32 anonim ***** válasza:

Berta: megnéztem Hudson Hawk egyéb válaszait. Szerintem is jókat ír de nekem rosszul esett a katolikus-ellenessége.

Miért ki volt az a Berta Wooster? Rákerestem de nem nagyon jött fel semmi.

2011. dec. 1. 10:12
 15/32 anonim ***** válasza:

@ # 14:

A részletekre annyira nem emlékszem, csak arra, hogy az összbenyomás okés HudsonHawk-ról. Katolicizmus - témára meg főleg nem emlékszem. Én sok dologban nem értek egyet a katolikus tanításokkal (jellemzően azokkal, amelyek ellentmondanak a Bibliában leírottaknak), de az el nem fogadás e tanokra irányul, nem az emberekre. Nehéz lecke volt, de már megtanultam... :)

A nickem akkor titok marad, nagyközönség előtt nem nyilatkozom. :)

Rákerestem most én is, nekem sem adott "nyomra vezető" találatot a Google; viszont van vagy volt egy másik BW is más oldalakon, az nem én vagyok / voltam. Tehát én csak és kizárólag a gyk-n szoktam trollkodni. :)

És ráadásul kaptam egy érdekes találatot:

"Mit gondoltok a Berta Wooster-féle fundamentalizmusról?

www.gyakorikerdesek.hu › Kultúra és közösség › Vallás"

De ez csak a kérdésekre vezetett, tehát már törölték a kérdést. Nem láttam sajnos, mert napok óta nem olvastam új kérdéseket, csak régebbieket, de közel 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy mab írta ki... Nem tudtok erről véletlenül valamit?

Üdv. :)

2011. dec. 1. 12:36
 16/32 HudsonHawk ***** válasza:
62%

Éppen tegnap hallotam, hogy egy katolikus pap tanítja a híveinek, hogy nem fontos olvasniuk a Bibliát. Na meg ott van a Mária kultusz.

Engem elszomorít, hogy mennyire eltértek a valódi tanításoktól...

2011. dec. 5. 20:05
 17/32 anonim ***** válasza:

"De ez csak a kérdésekre vezetett, tehát már törölték a kérdést. Nem láttam sajnos, mert napok óta nem olvastam új kérdéseket, csak régebbieket, de közel 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy mab írta ki... Nem tudtok erről véletlenül valamit?"

Én csak annyit tudok erről hogy én válaszoltam a kérdésre hogy semmi bajom a Berta Wooster féle fundamentalizmussal. :) De nem hiszem hogy sokat érne a szavam mert én is inkább hiszek Istennek (és a Bibliának) mint a tudósoknak. Mások reakciójára nem emlékszem.

"Éppen tegnap hallotam, hogy egy katolikus pap tanítja a híveinek, hogy nem fontos olvasniuk a Bibliát."

Ez tényleg elég szomorú, ha igaz. De szerintem minden egyházban lehet találni olyanokat akik valamit rosszul csinálnak. Persze ez nem menti fel egyik katolikus papot se a hibája alól, de azt se jelenti hogy az egész egyház rossz vagy hogy az egész kereszténység rossz lenne.

"Na meg ott van a Mária kultusz."

Azzal nincsen semmi baj. Ha megnézed a 20. század nagy szentjei kivétel nélkül mind jóban voltak a Szűzanyával. És ha nem lennének az olyan jelenések mint Medjugorje akkor most sokkal kevesebb hívő, pap és szerzetes lenne.

2011. dec. 6. 13:45
 18/32 anonim ***** válasza:
A Mária kultusz azért problémás, mert olyan szintre emel embereket, hogy Istenként tisztelik. Pl. amikor Máriához imádkoznak, akkor az ő segítségét remélik, és nem Istenét. Ez nagyon komoly probléma, amiből meg kellene térniük!
2011. dec. 6. 14:56
 19/32 anonim ***** válasza:

@ # 17 : Köszi az infót és a válaszodat is, láttam. :)

Ugyanis ma 0:15 körül jelezte az egyik kedves tesó privátban, hogy rákeresett, és megtalálta a Google által tárolt változatot; be is másolta a linket; ill. kipróbáltam magam is, most nekem is volt találat a tárolt változatra.

Ezen felül még egyetlen válasz volt, amit láttam: egy nick nélküli felhasználó oltotta le mabot...

Nem tudom, ki kérte a kérdés törlését ilyen gyorsan, de örülök, hogy vannak ilyen emberek, akik nem várják meg, amíg kitör a balhé. :)

Üdv mindenkinek. :)

2011. dec. 6. 15:53
 20/32 anonim ***** válasza:

"Én egy nevet, és egy évszámot akarok, nem a bilbiát kérdeztem!"

Eleve a kérdés is komoly, de ez még rá egy lapáttal-.-" És most adásszünet után-> olvasd el a Bibliát!

2012. jan. 24. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!