Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Isten csak a 4. napon...

Ha Isten csak a 4. napon teremtette az égitesteket (tehát a Napot is), akkor hogy telt el 4 nap?

Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 23:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
13%

Meg tudom érteni a vallásos embereket (nagyjából), de nekem semmi szükségem rá, úgy érzem. Szeretni, megbocsátani, értékelni amink van - ezeket vallás és mindenféle istenek imádata nélkül is tudom. Az meg végképp a falhoz vág, amikor isten létével magyaráznak baleseteket pl.

Ha valakinek kell az, hogy egy kitalált valakiben higgyen és imádja/tisztelje stb stb, hát tegye. De NE erőltesse rá senkire, ne reklámozza magát, maradjon szépen csendben a saját világában és ott vallásoskodjon. Szerintem...

2011. nov. 10. 23:12
 52/72 anonim ***** válasza:

Szerintem sokan félreértik a hit jelentőségét.

Nem erőltette Isten senkire magát ,meg van a lehetőségünk a választásra ,épp ez a lényege az Istenben való hitnek.

Ha akkora hitünk lenne mint egy mustármag ,észrevennénk az Isteni segítséget,de mi (emberek)persze mindig okosnak tartjuk magunkat Hogy mi a terve velünk ,ez egy szép dolog ,hogy halálunk után egy örök és boldog életet ajánlanak fel nekünk, Jézus Krisztus által.Ezek a megpróbáltatások időszakai.A választás megadatott...

2011. nov. 11. 20:41
 53/72 anonim ***** válasza:
Pontosan, van választás. Szabadon élsz, vagy életed végéig sőt még utána is az örökkévalóság végéig tisztelsz valakit, akit soha nem fogsz látni és megköszönöd neki mindazt, amit amúgy is megkaptál volna...
2011. nov. 11. 20:49
 54/72 anonim ***** válasza:

Bizony megkapjuk az örökkévalóságot ,csak sok múlik azon is milyen életet éltél ebben a világban.A Pokolhoz vezető út tágas és sokan mennek át rajta. A Mennyhez vezető út szűk és kevesen vannak akik azon járhatnak.Ez a választás jelentősége ...

Hittel és szeretettel próbálj élni és ha letérnél az Igazság útjáról ott van Jézus aki vissza terelget majd.Mind az egy elveszettet a 99-ből.Bonyolítani nem kell a Biblia teremtés történetét olvasd el többször és majd rávezetnek (fentről)az Igazságra...: )

2011. nov. 12. 14:21
 55/72 anonim ***** válasza:
13%

Na akkor majd várom Jézust hogy visszaterelgessen a helyes útra, úgy halálom előtt 5 perccel, amikor is minden e világi bűnömet megbánom majd. Addig meg hadd élvezzem az életet és éljek úgy, ahogy szeretnék.

[link]

2011. nov. 12. 15:08
 56/72 RoŁanĐ válasza:

Nagyon rosszul hiszed, ha azt gondolod, hogy az utolsó 5percben megtudsz bánni mindent... MINDENNEL el kell majd számolnod vele és akkor fogsz rájönni, hogy ha hiszel Istenben jobban tudod élvezni az életet mint nélküle.

Persze aki úgy beszél itt, hogy még egyszer sem volt templomban vagy volt egyszer és többet nem erőlteti meg, hogy kicsit is jobb élete legyen azt az embert már én sajnálom :))

Elején még én se hittem benne és nem azt mondom, hogy most már meglettem váltva, de hiszem azt amit hallok és próbálok a helyes úton maradni, hidd el ezt is értékelni fogja. :))

2011. nov. 18. 20:22
 57/72 anonim ***** válasza:
Mi a helyes út? És ki mondja meg mi a helyes? Ez mind-mind viszonyulás, nézőpont kérdése...
2011. nov. 18. 23:42
 58/72 RoŁanĐ válasza:

mi a helyes út?

a 10 parancsolat :))

2011. nov. 19. 09:40
 59/72 anonim ***** válasza:
A helyes út.. tedd másokkal azt a jót, amit magadnak is elvársz...
2011. nov. 19. 18:55
 60/72 anonim ***** válasza:

Ez részben igaz csak. Klasszikus példa: bérgyilkos. Embereket öl - úristen, de gonosz, csúnya bácsi, pokolra vele. Otthon minden esete hazavárja a felesége és a kisgyereke, akiket el kell tartania - máris más szemszögből szemléled a dolgokat, igaz?

Nem minden olyan fekete-fehér, mint ahogy a legtöbb ember szeretné látni. Nem lehet olyan könnyen eldönteni, mi a jó és mi a rossz, ugyanis MINDEN függ a körülményektől...

2011. nov. 19. 23:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!