Ha Isten csak a 4. napon teremtette az égitesteket (tehát a Napot is), akkor hogy telt el 4 nap?
Bizony nem a Nap világosságáról van szó ,mert Isten amikor elválasztotta a világosságot a sötétségtől nem volt égitest az égen.A napokról van szó amelyek az élet elindulásával kezdődtek.
Az égitestek pedig a megvilágítás eszközei.Kezdetben nem volt más világítótest.
DE ISTEN LÁTTA ELŐRE HOGY AMIT FOG TEREMTENI AZ BŰNBE FOG ESNI TEHÁT KI FOG ALAKULNI A BŰN. Akkor miért is csinálta ezt?
;)
Mindenható vagyok. Előre tudok mindent. Ennek ellenére teremtek egy fajt, majd megbüntetem azért, mert követi a sorsát, ami ugye elkerülhetetlen - bűnbe esik. Majd nagyon nagylelkűen leküldöm a fiamat, hogy feláldozhassam magamért, hogy a sok majom ember még jobban imádhasson majd a halála után.
Ja, Isten voltam ha nem jött volna valaki rá. Mondj el 3 miatyánkot.
"DE ISTEN LÁTTA ELŐRE HOGY AMIT FOG TEREMTENI AZ BŰNBE FOG ESNI TEHÁT KI FOG ALAKULNI A BŰN. Akkor miért is csinálta ezt? "
Honnan gondolod hogy Isten tudott mindent.Ha Isten törvényében tiltott dolog a jövendőmondás ,akkor nem Istentől hanem a gonosztól valók ezek a feltevések .Isten a teremtő és szerető ,ha tudta hogy az ember ellene fordul ,nem bánta volna meg hogy megteremtette és nem bocsátott volna Özönvizet a földre.Ezek után figyelmeztette az embert a bűnös élete után ,hogy megszűnik létezni ez a világ a mi bűneink miatt.Nem tudjuk hogy ér véget ,de tudjuk hogy bűnösök vagyunk és lehetőségünk van Jézus Krisztus által egy új és örök életre Istennel a mi Szeretett Atyánkkal.
Azt hittem Isten mindentudó, tehát tudja előre a jövőt. Ja hogy nem akarja látni, elzárkózik előle - az már az ő baja. Mindenesetre nem kellett volna leküldenie a fiát és megöletnie értem. Imádd Istent egész életedben, élj jól, becsületesen, bűn nélkül, DEE ez képtelenség, úgyis vétkezni fogsz, de sebaj, imádd még jobban, bánd meg a bűneidet és a halálod után esélyed van, hogy a Mennyországba kerülj, és örökké imádhatod Istent.
Hát mitnemondjak, zseniális..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!