Nem pofátlanság a katólikusok részéről?
Szóró-lapoznak, meg hozzák postán a katólikusok felhívását, hogy népszámláláskor írjuk be, hogy katólikusak vagyunk. Meg azt mondják, hogy isten is megvallott minket, akkor nekünk is meg kell őt (vagy ilyesmi). Szerintem ez a pofátlanság netovábbja!! Most is CSAK a pénzt lesik, átlátszóak, hiába papolnak! A nagyfőnök fizeti meg eléggé a munkájukat? Minimálbéren tartja őket, vagy mi ? :D
Egyetértetek, ugye?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:22
mert erről beszélgettem a barátommal, hogy régen még jártam, de mióta lebérmálkoztam kiábrándultam az egészből...
Utolsó előtti, azért ez nem teljesen csak ebből áll. Ez a dolognak az üzleti része. Sokat számít, hogy egy felekezetnek hány tagja van, mert eszerint osztják el az állami támogatásokat az egyházak között. Ezért fontos a katolikus egyháznak, hogy hányan írják be magukat katolikusnak.
Ettől függetlenül egy nyamvadt szórólapot még nem fogok személyem elleni sértésnek, vagy pofátlanságnak érzékelni, függetlenül attól, hogy én sem vagyok katolikus, sőt, keresztény sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!