Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van aki azelött soha nem...

Van aki azelött soha nem imádkozott, de mikor elkezdte akkor jobbak lettek a dolgok?

Figyelt kérdés
pl felépült egy betegségből vagy hasonló?
2009. ápr. 23. 20:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) .egyébként mért kell mindenkit lepontozni ?:S
2009. ápr. 24. 14:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Pár éve szilveszterkor volt egy körkérdés:

Milyen jótanácsokkal látnád el az itt jelenlévőket a jövő évre? Mindenki egyet mondhat, egy tanulságot az idei évéből.

Én akkor azt mondtam: "Higgy az imádság erejében!"

egy kedves barátnőm meg egy beszélgetés alatt mondta ezt: "Isten mindig csak egy imádságnyira van tőled."

Ezzel csak azt akarom kifejezni, hogy sokszor, sok helyzetben volt egyetlen támaszom Isten, és egyetlen menedékváram az imádság. Az emlegetett szilveszter is egy olyan évet zárt le, amiben rengeteget imádkoztam, nem csak egy adott dologért, és szilveszterkor már minden helyrejött.

Isten sosem rest arra, hogy meghallgasson.

Rám ez a kérdés annyiban nem vonatkozik, hogy nem emlékszem, hogy valaha is lett volna olyan, hogy én nem imádkoztam. Szüleimtől ilyen nevelést kaptam, és mostanra már önálló döntés is lett.

Én minden jót Istennek tulajdonítok, tudom, hogy minden jó Tőle származik, ezért nem vagyok lusta megköszönni sem. :)

2009. ápr. 25. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!