Aki mär elkezdte a hozzätäpläläst miket adtok a babätoknak?
Figyelt kérdés
5honapos a länyom mär evett krumlit repäval,krumplit tökkel, krumplit spenottal,krumplit cukkinivel!Mit lehet meg?Hussal meg värni akarok!2011. nov. 9. 12:45
1/4 anonim válasza:
Adj neki gyümölcsöket. Alma, őszibarack, amúgy azokat váltogasd szerintem még egy ideig, amiket írtál.
2/4 anonim válasza:
En 5 es fel honaposan kezdtem es imadta az edesburgonyat. Az izet a sutotokhoz tudom hasonlitani es narancssarga. Felkozkaztam vagy 2 kilot megfoztem es atpassziroztam neki egy hatalmas szitan. Aztan ment a fagyasztoba kis 50ml tegelyekbe es leg votl masfel honapig. A tobbi hasonlo volt mint amit felsoroltal.
3/4 anonim válasza:
Az alma és a sütőtök nagyon jól beválik, jól variálható.
4/4 anonim válasza:
Én banánnal próbálkozom 2 napja,ízlik neki.(de bébiételessel)előtte alma volt,majd őszibarack,utána répa,sütőtök,krumpli.de 30 millit kb 20 perc alatt eszik meg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!