Ez nem lenne "bűn" Isten szemében?
Nekem az a véleményem hogy ha már itt megkérdezted akkor Te magad sem vagy biztos hogy jó dolgot tennél. A lelkiismereted ezek szerint már szólt hozzád. Szerintem se kívül kellene hogy lássák hogy Krisztus követője vagy. Hanem a belsődből kellene hogy kisugározzon, és azt mindenki észrevegye.
Kérdés az is, hogy később is 40év múlva is tudsz azonosulni azzal amit ma feltetováltatsz. Mert viccesek lesznek azok a nyugdíjasok akik mortal kombat sárkánnyal rohangálnak majd nyáron.
Azért van ige ami erről szól, ne szeressétek a világot és ami a világban van... Vagyis a világkorszak kultúráját, tehát azért mert most pár éve divat tetováltatni, nem biztos hogy be kell állni ebbe a csordaszellembe. "Neked ne a divat, mondja meg hogy kivagy..."
De imádkozz Istenhez, és kérd hogy ez ügyben adjon választ. Ha utána is lesznek kétségeid, és békességed sem lesz benne, akkor gondold át...
Kérlek írd meg hogy szólna az a mondat amit feltetováltatnál?
Lehet hogy le egyszerüsödik a képlet :-D
Egyetértek azzal, hogy valóban az a fontosabb, ami a szívben van. De ez nem jelenti azt, hogy a tested, a bőröd nem fontos. Eric_one-nak teljesen igaza van, gondolj arra, hogy fogsz kinézni idősebb korban. Nem csak a ma divatos tetkókkal, hanem bármilyennel: a bőr öregszik, ráncosodik... Nem lenne szép.
Miért lenne ez fontos számodra?
Én alapon nem támogatom a tetkót, de ha nagyon akarsz valamit, ott van a henna, az legalább lekopik... :)
Én is hívő, katolikus vagyok, a vallásom a mindennapi életem része. Olyannyira, hogy épp most kezdem a teológiai főiskolát.
És mellesleg teljes hátas tetoválásom van, ami kb 60 óra alatt készült (készül, még nincs kész) el.
Nincs ezzel semmi baj! :) Természetesen tiszteletben tartva a hitünket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!