Nem hinném, hogy bűn. Nincs felsorolva a tízparancsolatban! :) Csak a ne ölj, ne lopj, ne szeresd felebarátod feleségét.. Olyan nincs benne, hogy ne plasztikáztasd a füled!
2011. jan. 24. 14:01
2/13 anonim válasza:
szerintem bűn! gyakorlatilag közlöd vele hogy sz@r munkát végzett veled mikor megteremtett ezért ezt most kijavítod!
2011. jan. 24. 14:13
3/13 anonim válasza:
Szerintem sem bűn. Mert ezzel másnak nem ártasz.
2011. jan. 24. 14:14
4/13 anonim válasza:
Szerintem sem bűn, elvégre korrigálod a szerinted csúnyának vélt hibádat, nem eltorzítod magadat stb.
Ezzel nem bírálod felül az ő "termetői munkáját."
2011. jan. 24. 14:19
5/13 anonim válasza:
Szerintem meg erről sokféle vélekedés lehetséges. Leszögezném, hogy én nem tartom bűnnek, de ugye nem ez volt a kérdés.
Én hallottam már olyanról, hogy vallásos szülők nem engedték, hogy a gyereküknek fogszabályzója legyen, mert hogy Isten akarta, hogy ilyenek legyenek a fogai. Viszont ezzel szemben a hajunkat, körmünket levágjuk, a nagyon vallásos emberek is, pedig ezen az alapon az is Isten akaratából növekszik, mi mégis "beleszólunk".
2011. jan. 24. 15:52
6/13 yuda válasza:
Sokféle dolog van,pl.bele lehetne kötni a hajfestésbe,vagy szemöldök stb. igazításokba is,mert hogy Isten nem úgy teremtette -így nézve hol a határvonal ?
Véleményem szerint legfontosabb a szív motívuma-jelen esetben véleményem szerint nincs ezzel gond (kivéve, ha utána mondjuk megszállott szépítő beavatkozások sora követné)-ellenben pl.a mellplasztika -sexuális figyelemfelhívás motívuma miatt bizonyára bűn.
2011. jan. 24. 17:35
7/13 anonim válasza:
dehogy bűn...egyébként a mellplasztika sem az. a szépészeti beavatkozások jó dolgok. nem ártasz vele senkinek. ha Isten nem akarta volna, hogy éljünk a tudományos eredmények adta lehetőségekkel (a jó cél érdekében), akkor nem adott volna nekünk értelmet. én ezt gondolom erről. annyi erővel a szőrtelenítés, sőt, a smink is bűn lenne.
2011. jan. 24. 18:01
8/13 anonim válasza:
Mivel nem a hiúságodat, hanem az önbizalmadat táplálná, nem bűn. Isten nem akarja, hogy neked ne legyen önbizalmad.
2011. jan. 24. 22:11
9/13 anonim válasza:
Ha semmiképp sem tudod elfogadni,az elálló füleidet,akkor plasztikáztasd nyugodtan.Istennek az az érdeke,hogy elégedett legyél magaddal,hiszen,ha szereted és elfogadod saját magad,akkor másokat is fogsz tudni szeretni.tehát:nem bűn.
2011. jan. 25. 08:37
10/13 anonim válasza:
Az önbizalom és hiúság között igen kicsi az átmenet...
Azt olvastam valahol, ami a test elleni beavatkozás, megváltoztatás szintén bűn. A tetoválás és piercing is az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!