Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy szeméremajk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy szeméremajkak-plasztika?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok még, de szerintem nagyon ronda a puncim. a szeméremajkaim túl nagyok és félek is emiatt az első szextől. Szóval, ha valakinek van információja a plasztikai beavatkozás áráról kérem ossza meg velem.
2011. nov. 4. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

először fordulj nő gyógyászhoz.

ő elmondja kell e palsztik cicának lenni ott lent, vagy fel varja esetleg, vagy ez rendben van e így!

2011. nov. 4. 15:25
 2/8 anonim válasza:
50%

Ne beszélj már butaságot! Ha még nem látta senki honnan tudod hogy másoknak nem tetszene, személyesen szeretem a nagy szeméremajkakat!!!!

Szerintem verd ki a fejedből :)

2011. nov. 4. 15:25
 3/8 napietus ***** válasza:

[link]

ezek szerint 80-150 eFt, ha csak kisajak kisebbítés, amúgy intim plasztika 100-500 eft. de ha még nagyon fiatal vagy, nem érdemes (21 éves korodig elvileg nőhetsz, ha csak minimálisat is, és ez torzíthatja az eredményt)

29/n

29/n

2011. nov. 4. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
ne félj az első alkalomtól segítek átesni rajta és elmondom,hogy mennyire cinkes a szemérem ajkad....írj privátra..
2011. nov. 4. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha akarod elmesélem hogyan zajlik egy ilyen beavatkozás, akkor nemhogy erre nem vállalkozol majd, de enni se fogsz egy hétig.
2011. nov. 4. 17:12
 6/8 A kérdező kommentje:
mert hogy zajlik? :D
2011. nov. 4. 19:59
 7/8 anonim válasza:
50%
Szerintem sokkal szebb, ha nagyok, a másik "unalmasan" néz ki. Majd egyszer, ha lesz barátod, lehet ő is megerősít ebben!
2011. nov. 9. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem akkora nagy, hogy zavarjon a minden napi mozgásban akkor hagyd. Viszont ha olyan nagy akkor a nőgyógyász is megcsinálja. Én ismerek olyan nőt akinek 6-8 centire kilóg és hallani sem akar a műtétről. Pedig óránként jár WC-re megigazítani. Tangát nem tud viselni. Műteni kétféleképpen lehet vagy egy ék alakot kivágnak belőle és a két szélt összevarrják, vagy ha ilyen nagy amit leírtam akkor a csiklótól a végéig levágják a felesleget.
2011. nov. 28. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!