Ha a barátnőm veri ki nekem, az is bűn Isten szemében, vagy ez teljesen elfogadható?
Ne csináljátok egyiket se!
Mind ketten a pokolba végzitek...-.-"
a paráznaság jelentését tudod e? a paráznaság az a szexuális vágy...nem az ösztön, hanem a vágy...amikor pedig vágyik az ember, akkor igencsak birtokol, hiszen hiányt érez a dologra, és azt hiszi a sajátja csak, amikor pedig birtokol önző, az önzés pedig az egészet bomlasztja, s mivel Isten a teljes egész, ezért nem ajánlott ez a dolog...ugye ha jól sejtem, akkor te vágyból teszed ezt...itt láthatod, hogy nem játszottad ki a szabályt, mivel a szabály mentális, és a szándékot veszi figyelembe. természetesen az embernek hajlama van ezen dologra, főleg úgy, hogy tök természetesnek tartja, de ha veszi a fáradtságot, akkor bizony túljuthat ezen, de nyilván csak úgy, hogy Istennel paktál le, ami(Isten) nem egy másik valami, hanem az összes ember mélyebb énje, az az énje, amely teljesen szabad, ami nem esik bűnbe, ami tiszta és képes feltétel nélkül, önzetlenül szeretni mindent és mindenkit. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
Szerintem paráznaság nem a szexuális vágy, hanem maga a szex.
Ha pl. a barátnőm felállítja nekem és nem is akartam csinálni vele, akkor az nem paráznaság. Sőt lány még jobban meg tudja játszani, mert fáradt csinálni és azt mondja, hogy rakd belém. Akkor ő nem paráználkodik?
Már Isten törvényét "kijátszani" is bűn.
Megoldás: Vedd feleségül a barátnődet!
Borzalmas bűn! Hogy gondolhatsz ilyenre??? Magadnak is kiverted már talán? Akkor biztos a pokolban fogod végezni... gyerekként, amikor öntudatlanul kipróbálod ezt a dolgot (egészséges szexualitás a neve), már akkor bűnbe estél, hiszen minimum születésed pillanatában meg kéne ismerned a teljes BIBLIÁT, hogy majd ha 5 évesen már elkezded csinálni, tudhasd, hogy ez nem jó!! Kizárólag a házasság után nyúlhatsz először a nemi szervedhez! Akkor is csak addig, amíg beleügyeskeded a nőébe, ha szükség van rá. És csak annyiszor ugyebár, ahány gyereket akarsz.
Keresztényeket kérdezem: HOL ÉLTEK TI???????????????????
Megsúgom, isten (a valódi...) szabályait nem játszhatod ki úgysem. Ilyen például a gravitáció, vagy az ösztönök. Ezek a természet törvényei, vagyis a teremtő szabályai. Felejtsd el az ostoba agymosó könyveket. Akkor volt értelmük, amikor az egyszerű embereknek meg kellett magyarázni, hogy mi a jó és mi a rossz és miért. Ma már túlhaladtunk ezen és csak arra jók, hogy milliónyi embernek okozzanak belső konfliktusokat, szorongásokat, úgy, mint például a te esetedben, amikor el akarják folytani természetes vágyaikat.
Vagy ha nekem nem hiszel, tedd fel magadnak a logikus kérdést: Isten miért adott volna neked olyan valamit, amit utálnod kell magadban és meg kell vetned (az önkielégítés ösztönére gondolok)?
Vagy a keresztények a logikát, mint olyat nem ismerik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!