Ha a barátnőm veri ki nekem, az is bűn Isten szemében, vagy ez teljesen elfogadható?
Kedves Utolsó!
Megnyugtatlak, biztosan sikerül majd találnom egy rendes emberkét, de az nem állat, hanem rende sember.
Nemrég megismerkedtem új emberekkel, és nagyon rendesek azok a lányok, és majd biztosan segítenek keresni nekem egy rendes pasit.
Üdv: Anna
"Másfelől a szex célja a gyermeknemzés, vagyis ha az ondó nem juthat el a rendeltetési helyére, az is bűn, mert akadályozod a fogantatást"
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha gumit húztok akkor eljut a rendeltetési helyére az aminek el kellene?
Ha olvasnátok figyelmesen a Bibliát és nem emberek után (papok után) mennétek és azt csinálnátok amit mondanak akkor megkaphatnátok a választ! "Máté 5.28.: " Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kivánságnak okáért, immár paráználkodott azzal az ő szívében."
Aki pedig nem hisz Istenben azt viszont nem hiszem, hogy ez a kérdés valóban érdekli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!