Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha a barátnőm veri ki nekem,...

Ha a barátnőm veri ki nekem, az is bűn Isten szemében, vagy ez teljesen elfogadható?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, hogy az önkielégítés bűn Isten szemében, ugyanakkor, ha más valaki teszi meg ezt nekem, az nem önkielégítés, és nem is házasság előtti szex, szóval kijátszottam a szabályait?? Vagy mégse..légyszi normális választ írjatok
2011. ápr. 28. 12:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Megnyugtatlak, biztosan sikerül majd találnom egy rendes emberkét, de az nem állat, hanem rende sember.

Nemrég megismerkedtem új emberekkel, és nagyon rendesek azok a lányok, és majd biztosan segítenek keresni nekem egy rendes pasit.

Üdv: Anna

2011. ápr. 29. 19:36
 22/24 anonim ***** válasza:

"Másfelől a szex célja a gyermeknemzés, vagyis ha az ondó nem juthat el a rendeltetési helyére, az is bűn, mert akadályozod a fogantatást"

Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha gumit húztok akkor eljut a rendeltetési helyére az aminek el kellene?

Ha olvasnátok figyelmesen a Bibliát és nem emberek után (papok után) mennétek és azt csinálnátok amit mondanak akkor megkaphatnátok a választ! "Máté 5.28.: " Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kivánságnak okáért, immár paráználkodott azzal az ő szívében."

Aki pedig nem hisz Istenben azt viszont nem hiszem, hogy ez a kérdés valóban érdekli!

2011. ápr. 30. 16:03
 23/24 Bányai Károly ***** válasza:
Kedves utolsó, az ondó kérdést azért hoztam fel, mert Onán halállal lakolt a bűnért, mert elpazarolta. Lehet, hogy neked kellene alaposabban olvasni? A katolikus egyház jelenlegi álláspontja szerint a fogamzásgátlás is bűn. Mindez természetesen nem a saját véleményem. Szerintem sem az önkielégítés, sem a fogamzásgátlás nem bűn, és az sem, ha a kérdezőnek a barátnője veri ki. De a bibliából mindazok eléggé világosan levezethetőek, amit pl. a katolikus egyház az ilyen kérdésekről jelenleg hangoztat.
2011. ápr. 30. 17:29
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom,miért kell lealázni a kérdezőt! A kérdésre válaszoljatok,és ne valláskritikát írjatok. Szerintem helyesen gondolkodsz,ha a Biblia szerint élsz,de a mai világban kicsit más a helyzet. Ha már régóta együtt vagytok,és szeretitek egymást,akkor a petting jó megoldás,amibe ez is beletartozik. Szóval hívőként azt mondom,a barátnőd nyugodtan kiverheti neked. (De te se feledkezz meg róla;))
2011. ápr. 30. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!