Ha valakit megkereszteltek, de ezt tehernek érzi mert a pogány vallások felé húz, vagyis más a hite, akkor le lehet valahogy vetni a keresztséget?
16:44: Nem az Atya szórta rám a szentséget, hanem egy pap... Ugyanolyan ember, mint bárki más. És attól, hogy valaki nem tartja magát hívő kereszténynek még nem biztos, hogy a pokolban fog elégni... Attól még lehet ugyanolyan jó ember, mint bárki más, ha nem jobb. Szerinted ki csinálta a legnagyobb népirtásokat? Hát nem a pogányok, hanem a buzgó keresztények, akik azt hiszik, Isten nevében bármit elkövethetnek.
Visszatérve: szerinted mondjuk még a Dalai Láma is pokolra jut? (már ha létezik). Nem hinném. Sokkal jobb ember, mint bármelyik álszent pápa.
És már hogy a viharba ne lenne jó ember az a pogány, aki mindennél jobban tiszteli a természetet és soha nem ártana neki, hanem keblére öleli? Ő is elég, csak azért, mert az istenét Odinnak, vagy bárminek nevezi?
Egy az isten, csak mindenki máshogy nevezi.
"Mi is a név? Mit rózsának hívunk, bárhogy is nevezzük, éppoly illatos."
"Mi is a név? Mit rózsának hívunk, bárhogy is nevezzük, éppoly illatos."
Kedves...
Ha elfogadtad hogy rózsa a neve így elfogadtad az illatát is .Hozzá tartozik .
Egy Isten van és a nevem Vagyok aki vagyok.Megmondatott ne neveztessék akárhogy mert ő a ti atyátok .
Ne neveztessék szobornak mert Ő az élők között van és az élők közé nem kerülhetnek "halottak".Jézus az Isten fia aki egy az Ő Istenével .Őt fogadjátok be .
"Mert én vagyok az Út, az Igazság és az Élet"
"Aki befogad az én nevemben azt én is befogadom atyám országában."
14:34 :
Köszönöm válaszod teljesen egyet értek veled. Gyűlölettel gondolok a nép írtásokat amiket az "úr" nevében követtek el. És utálom és megvetem azokat akik ezek után még térítgetnek akár itt, akár az utcán... vér szárad sok ember kezén még is van aki bár erőszak nélkül de még midnig térít....szánalmas, hogy van bőr a képükön.
Am meg igen engem csak egy pap egy ember keresztelt meg, és nem én akartam, nem én választottam, hanem a szüleim.
"Ne neveztessék szobornak mert Ő az élők között van és az élők közé nem kerülhetnek "halottak".Jézus az Isten fia aki egy az Ő Istenével .Őt fogadjátok be . "
hát a tempomok nekem elég halottnak tűnnek egy erdőhöz képest...
Kedves Kérdező!Akit soha nem kereszteltek meg,de soha nem járt templomba,arról mit szólsz?Abból lett pogány?Meg a komcsiról,akit ortodox pap temetett ,mert ez vt a végrendeletében?ISTEN barmai kifürkészhetetlenek.
Ha pap keresztelt,jelentsd be egy papnak,azt fogja mondani,nem fogsz üdvözülni.Egyetértek vele.Bár a kárhozat cél is lehet,csak nem értem...Laudetur,Áldás,Békesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!