Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten mindig megsegít a...

Isten mindig megsegít a bajban. Valóban?

Figyelt kérdés
Mindig mondják, hogy Isten mindig megsegít. Ez igaz mert sokszor segített meg mikor kértem segítségét ám voltak amikor cserbenhagyott. Vajon az miért volt? Erre lennék kíváncsi, és a ti sztorijaitokra, hogy kit mit mivel mikor segített meg Isten? :)
2011. júl. 5. 17:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához! :)
2011. júl. 11. 11:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés az,hogy milyen baj. Ha van valami ami bűn miatt jött be az életedbe,te pedig azért imádkozol,hogy az a baj tűnjön el de nem vallod meg,hogy az amiben benne vagy bűn akkor soha nem fogsz megszabadulni!"Bánjátok meg bűneiteket,hogy eljöjjön a felüdülés ideje."

Tehát vannak problémák a problémának a gyökerét kell megkeresni,nem mindenre ugyanaz a megoldás. Van ahol sokáig kell könyörögni,van ahol bűnbánat kell,van ahol mást kell megkérni,hogy imádkozzon a szabadulásodért,van ahol neked kell elhagynod valamit a szabadulásért stb...

2011. júl. 11. 17:44
 13/15 Kommander ***** válasza:
annyit tudok mondani saját tapasztalatomból,hogy 100% Isten megsegít ha kéred és soha nem hagy cserbe,ha nem úgy történik ahogy akarod akkor nálad van a hiba,szóval ez lehet többféle okból,elöször amit kérsz hittel kell kérni és megcselekedni amit Isten kér,szóval a parancsolatait betartani,törekedni betartani,mert ő látja hogy törekszel,(pld:kérem,hogy holnap sikerüljön a vizsga,de közben arra gondolok,hogyha sikerül jól berugok..)az téves imádság...csak példát adtam,szóval elöször Istent kell keresni és megkapsz mindent,ezt nem magamtól mondom (János14,13 és amit csak kértek majd az én nevemben, megteszem, hogy dicsőíttessék az Atya a Fiúban ).
2016. szept. 11. 22:53
 14/15 anonim válasza:
Sziasztok! Látom elég régi bejegyzés,de hátha van valaki aki tud segíteni. Össze vesztem anyával. Hazudtam neki. És most eltiltotta a barátom. Apummal is össze veszett miattam. Én szeretném kérni az istent hogy bocsájtson meg és beküljenek ki. És a barátomat is látni szeretném.mit tegyek?
2017. jún. 23. 12:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Igen, segít. Pl az utolsó szalmaszál...

Klinikai halálból aki visszajött / hoztak.

Amit kapunk fogadjuk el. Annyira van szükségünk, nem többre...

# 14! mi történt azóta?

2018. ápr. 3. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!