Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A házasságig szeretnék várni...

A házasságig szeretnék várni de nagyon vágyom a barátomra? H bírhatnám ki?

Figyelt kérdés
saját döntésem, h szüzen szeretnék házasodni.A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt és őrülten vágyom rá. Nem szeretném "megszegni" a fogadalmamat, akármilyen nehéz is, ki szeretném bírni. Hogyan lehet ezt? Azt hiszem eleve elég túlfűtött vagyok, őt ráadásul nagyon szeretem is. Esküvőről 2-3 éven belül nem hiszem h szó lenne, mivel 19 vagyok. Az olyan válaszok, h hát feküdj le vele, kérem kíméljenek, mert itt most nem az a kérdés, h megteszem-e, hanem h h tudnám kivárni. Ebben kérek segítséget. köszönöm
2011. júl. 2. 19:00
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
És volt hogy kettesben maradtunk, de akkor még mikor nem melegedtünk bele semmi visszafordíthatatlanba, tiszta fejjel elmentünk otthonról.
2011. júl. 2. 19:32
 12/49 A kérdező kommentje:
köszönöm, h leírtad. Igen, én katolikus vagyok és sok jó példa áll előttem, h akik vártak, szinte kivétel nélkül boldog házasságot kötöttek. Nincs afelől kétségem, h ez egy helyes döntés. Nektek mi volt a határvonal?
2011. júl. 2. 19:33
 13/49 A kérdező kommentje:
a saját döntésem arra utal, h nem csupán azért mondom ezt, mert ezt nevelték belém, hanem mert ÉN így szeretném csinálni. Nem próbálkozik, sőt van h ő mondja, h most hagyjuk abba, mert fél h elkezdünk túlságosan belemelegedni. A határt nem mondtuk ki, amin azt hiszem változtatni kéne. Sajnos én magam sem tudom h hol kéne meghúzni
2011. júl. 2. 19:36
 14/49 anonim ***** válasza:

Nem értünk egymáshoz ott lenn, sehogy, és strand kivételével nem láttuk egymást fehérneműben sem.

Tényleg nagyon erős elhatározásnak kell lenni! Hidd el, ha nem vagy elég erős, a vágyak erősebbek lesznek.

2011. júl. 2. 19:37
 15/49 anonim ***** válasza:

Szerintem pettinggel meg orállal ki tudjátok húzni addig. Ha ezek vannak, akkor nem olyan nagy művészet. Csak ne nagyon képzeld el, hogy milyen jó lesz amikor végre lefeküdhettek, mert az valószínűleg csalódás lesz. Nem a párod miatt, hanem mert az fájhat, de ezt már biztos tudod.

A legnagyobb visszatartó erő meg az lehet, hogy nincs otthon gumitok, meg semmi.

2011. júl. 2. 19:38
 16/49 A kérdező kommentje:
megengedtem neki h a mellemet simogassa, azt gondoltam az belefér, és együtt is szoktunk aludni. Tudom, sokak szerint már ez is sok
2011. júl. 2. 19:39
 17/49 anonim ***** válasza:
ja, most nézem, hogy nincs orál. bocsi
2011. júl. 2. 19:39
 18/49 anonim ***** válasza:
Szerintem a petting meg orál az már szexuális aktusnak számít, de ez ugye nézőpont kérdése, nekem nem fért bele.
2011. júl. 2. 19:40
 19/49 anonim ***** válasza:

Lányok, tudjátok, mennyire felnézek rátok? Remélem sikerül kitartanod az elhatározásod mellett. Biztos vagyok benne, hogy ha a párod is képes ezt kivárni veled, akkor nagyon gyümölcsöző lesz a későbbiekben...

Én vallásosan lettem nevelve. NAGYON! Az én párom viszont nem az. Én várni szerettem volna, ő viszont nem. Belementem. Nem akarom azt mondani, hogy megbántam, mert nagyon szeretem őt. Viszont az tény, hogy ezt nem egészen így akartam eredetileg. Ráadásul folyton ott van bennem a félsz, mi van, ha terhes leszek. Tudom, hogy ő mindenestül felvállalna engem ebben az esetben, de akkor is elég gáz idő előtt teherbe esni...

Nekem házasságra még beláthatatlan ideig kell várni vele. Féltem tőle, hogy elveszítem, ha nem engedek. Azóta nem nagyon tudok Isten elé sem hogyan állni. Egyszerűen tudom, hogy ennek nem így lett volna a rendje, és azt is tudom, hogy határozottan úgy döntöttem, ahogy tettem. Így aztán nem tudom, most hányadán állunk Istennel... Talán ti értitek mire gondolok.

A lényeg, légy büszke az elhatározásodra, és az nagyon jó tanács, hogy ne maradjatok egyedül kettesben.

2011. júl. 2. 19:41
 20/49 anonim ***** válasza:
59%

Szia!

Rosszul dontottel, nem illik a sajat lelki alkatodhoz.:)

Szerintem a testi-lelki vonzalomnak es kozelsegnek egyutt kell mozogniuk.

Ha mar nagyon melyen szereted a baratodat es megvan egy annal melyebb erzelmi intimitas, mint amilyen szoros testi kapocs van koztetek, az ugynaugy nem jo, mintha valaki ezt forditva csinalja, tehat mondjuk idegenekkel fekszik le.

Mind a ketto bomlasztja az embert spiritualis-szellemi-erzelmi-testi EGY-ségét.

Szerintem a dontesedet valtoutasd "csak a volegenye(i)mmel szeretkezek"-re! ;)

(35/L)

2011. júl. 2. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!