Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten megbánta, hogy Júdás...

Isten megbánta, hogy Júdás megszületett?

Figyelt kérdés
Vagyis azt, hogy megteremtette.
2011. jún. 9. 18:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:50

Ne haragudj,de szerintem te nem ismered az evangéliumot. (A közönséges stílusod most nem is említem, az a te bajod.)

Amikor Jézust kínozták, azt mondta: BOCSÁSS MEG NÉKIK ATYÁM, MERT NEM TUDJÁK MIT CSELEKSZENEK.

Ott nem volt bocsánatkérés. És még nagyon sok helyütt sem.

Én nem azt állítottam, hogy a megbocsátás engedélyt ad a bűn folytatására, hanem azt hogy ha én megbocsátok, az azt jelenti,hogy én nem ítélek.

Úgy látom, az ítélkezéssel még bajod van. A tanítványok azt is kérdezték, hányszor bocsássunk meg, akár hétszer is? Mi volt a válasz? Ha kell, hetvenhétszer is. Nem csoda, ha erre a tanítványok kétségbeesetten azt mondták: növeljed a mi hitünket!

Keresd az evangélium szellemét. Akinek eltér a véleménye a tiédtől, az mindjárt rikácsol?

2011. jún. 15. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!