A Bovaryné-ban miért adták dajkaságba a kislányt, Bertet, miután megszületett? Min alapszik ez a szokás és miért illetlenség ha hamarabb meglátogatja, az anyja, Emma?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 14:55
1/4 anonim válasza:
én dvd-n néztem meg ezt a filmet 2x is de abban nem adják dajkaságba Bert-et.te könyvben olvastat a Bovaryné-t?
2/4 A kérdező kommentje:
Kötelező olvasmány szóval igen.
2010. márc. 1. 17:34
3/4 anonim válasza:
ne haragudj de nem tudom a kérdésedre a választ.bár a szokás lehet hogy csak a korszak miatt van.abban az időben ez volt a szokás.meg hát nem is akarta Emma azt a gyereket,akkor miért nevelte volna,ő csak jól akart élni nem egy gyerekkel otthon ülni.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is csak simán nem akarta azt a gyereket, mivel fiút szeretett volna, az kárpótolta volna őt az eddigi életéért, mivel szerinte egy férfi szabad akaratú és erős.
Most olvastam, nekem ez jött le az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!