Hisztek valamiben, valami felsőbb hatalomban?
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan megfogalmazni, mire gondolok. Szerintem van valami megfoghatatlan felsőbb "dolog", ami irányít mindent. Nem feltétlenül Istennek hívják, csak valami...2011. jún. 7. 15:27
21/24 anonim válasza:
Rám leginkább a véletlen szerencse vigyáz, de gyakran az se.
22/24 A kérdező kommentje:
13.55-nek: a véletlen szerencse is "Valami", és ha jobban, pozitívabban hinnél valamiben, akár a véletlen szerencsében, akkor lehet még jobban vigyázna rád.:)
Ezért is nem tudtam körülhatárolni pontosabban a kérdésemet, amikor föltettem. Nekem úgy tűnik, hogy nagyon sokan hisznek, csak nem tudjuk megfogalmazni, miben. Egyénenként más és más.
2011. jún. 11. 16:26
23/24 anonim válasza:
Nem hiszek, amit elérek az csak is az én munkám gyümölcse, miért kéne azt hinnem hogy a dicsőség valami bizonyíthatatlan lénynek köszönhető?
24/24 A kérdező kommentje:
A mostani utolsó válaszolónak: Örülök, hogy még mindig van, aki érdeklődik a téma iránt.:) Ez egyébként érdekes megközelítés. Amit elértél, nem biztos, hogy összefügg a hittel. Vannak dolgok, amik elvonatkoztathatóak az anyagiaktól. Gondolok pl. pénz, ingatlan, állás, karrier, ilyesmi, ezek anyagiak. Ezek mind nagyon-nagyon fontosak. Elcsépelt frázis, de mi a helyzet azzal, amit nem tudsz megvenni? De Te is csak hiszel valamiben, mégpedig Önmagadban. Ha nem így lenne, nem érted volna el azt, amit. Írj, ha másképp gondolod.
2011. jún. 22. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!