Hisztek valamiben, valami felsőbb hatalomban?
Azt hiszem megyek és iszok egy pohár vizet. :D
Egyébként nem.
Teljesen haszontalan a témához köze sincs információ:
Ilyen melegben a hideg sör ugyan egy gyakran használt szomjoltó, de nem túl hatékony, mivel a benne található alkohol vízhajtó hatású. :3
Antropocentrikus is ilyesmit jelent, amúgy én is így gondolom, a természet erőit nem érdekli az ember, csak én természetfelettit se feltételezek mögötte.
Meséltek egyszer példát rá h akkor tudatosult az illetőben h mennyire közömbös, "érzelmekkel rendelkező természetfelettitől mentes a természet mikor egy hegyen egyedül beszorult a hóba és nem tudott mozdulni.
A természetnek mindegy h egy ember él vagy meghal.
Tegnap 18.29-nek: amikor azt írtam, hogy "felsőbb" hatalom, nem feltétlenül arra gondoltam, hogy valami magas égi, földöntúli dolog. Persze, hogy nem feltétlenül a Földön kell keresni, akárhol lehet (de szerintem az emberi agyat már meghaladja), lehet bennünk, a hitünkben, nem tudom...
De biztosan van Valami, ami rám vigyáz. Ti hogy vagytok ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!