Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért hiszünk istenbe:Istenbe...

Miért hiszünk istenbe:Istenbe való hitt szerintetek valamilyen hiányt pótolna?

Figyelt kérdés
Pótcselekvésként járnak templomba?
2011. jún. 7. 09:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%
Azért hiszünk, mert megérintett, és legyőzött minket Isten szeretete. Isten az erőtlenségével győzött le minket. A kereszttel.
2011. jún. 7. 14:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Valláskritika fórumkategóriát kerested- oda mehet mindez.
2011. jún. 7. 19:34
 13/14 anonim ***** válasza:
68%
Mert az emberi léleknek Istenre a Teremtőjére van szüksége. Másrészről előnyös Istennel járni, van aki megoldja a problémáidat,megsegít,meggyógyít neked cserébe csak azt kell tenned amit Ő mond.
2011. jún. 7. 22:24
 14/14 anonim ***** válasza:
76%
Hát ez egy jó kérdés. Én is hiszek Istenben, de nem hiszem hogy hiányosságot akarnék vele pótolni. Azt hiszem két megfogalmazható okom van. Első, hogy jó tudni hogy van valaki akihez mindig fordulhatsz és aki mindig ott van melletted. Második: hogy ha egy olyan valaki elé kell állnod aki mindent látott, mindent hallott amit mondtál és csináltál akkor hirtelen szégyellni kezded magad azokért a rossz dolgokért amiket csináltál vagy csinálsz, magyarul egy csomó hibádra rájössz :) Én ennyit tudtam hozzászólni a témához.
2011. jún. 18. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!