Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A nem megtért emberek életében...

A nem megtért emberek életében is végez dolgokat Isten? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Igazából azt nem értem, hogy miért mondják azt a keresztények, hogy az Ő életükben mindig van vezetés. Kicsit furcsa, hogy olyan dolgokra is képesek azt mondani, hogy csoda, amik olyanokkal is megtörténnek, akik nem hívők, és nem mondják magukat kereszténynek.

Többször vettem észre, hogy olyan dolgokat nem vernek nagy dobra, ami az ő életükben is megtörtént, pontosabban a személyes döntésük volt, de nem igazán keresztényi.

Szerintem ez álságosság.

2011. máj. 24. 08:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Isten minden ember életében munkálkodik, mert minden ember az ő teremtménye. Ő adja az életet, és ő is veszi azt vissza. Minden emberért felelősséget vállal, minden emberért küzd, hogy a jót válassza, hogy örök életet adhasson neki.

A múlt héten Kulcsár Attila volt a gödöllői Bibliaház vendége, és éppen ezt a témát választotta igehirdetése témájául. Attiláról érdemes tudni, hogy megtérése előtt kommandós volt, és Isten nagyon különleges úton vezette úgy az életét, hogy megismerje őt, és egész más úton haladjon tovább. Ha érdekel a története, és a tapasztalatai, hogy Isten hogyan végez dolgokat a nem megtért emberek életében is hallgasd meg!

[link]

Üdv. Péter

2011. máj. 24. 10:12
 12/12 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Akkor miért látom azt, hogy hívő és pogány életének fonala nem különbözik gyakorlatilag semmiben?"

Azért van különbség, a hívő például a Szentlélek keresztség vagy bérmálkozás után kaphat karizmákat, imádkozhat különböző célokért és így megváltozhat az élete akár egészen szembetűnő módon. (Pl. Pio atya)

2011. máj. 24. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!