Isten misztikus, a létünk is az, akkor miért ítéli el a biblia, és a katólikusok a misztikus dolgokat?
Manapság minden természetgyógyász általi gyógyítást a sátán művének tartanak,és lehurrogják,ahelyett,hogy örülnének neki,istennek köszönnék.
Miért van pl az is,hogy a pozitív varázslást is a biblia által rossznak ítélik,miért bántják a pozitív dolgokat,hiszen isten is pozitív,nem?
Pozitív varázslás?Nem olvastál kicsit sok Harry Pottert?
Egyébként nem tartják a természetgyógyász általi gyógyítást a sátán művének,amennyiben amögött valós tudás van(pl gyógynövények,pszichológia),persze a mindenféle hókusz-pókuszos "csodatevők"akik csupán arra mennek ,hogy lehúzzák a beteg embereket,köszönő viszonyban se állnak a természetgyógyászattal.És kapaszkodj meg ,rájuk nem a papok,hanem az orvosok haragszanak a legjobban:nem egy esetben már gyógyíthatatlan stádiumban kerül hozzájuk a beteg,holott korábban gyógyítható lett volna még.
bocs,nemrég olvastam a biblia részletét,azért írtam varázslásnak,a különböző "magánszertartásokra" és a mágiára gondoltam,természetesen a pozitív részére,gyertyák,és füstölők melletti kérésekre..
Természetgyógyászok alatt sem a kóklereket értettem,hanem akik pénz kézés nélkül,pl energetikával,reikivel,vagy **val gyógyítanak,őket még az orvos is ajánlja,és kiszabják,hogy mindíg el kell menni orvoshoz,mielőtt a kezelést végezzük,
tilos érte pénzt kérni.
A kezelés kézrátétellel működik,a Dalai Lámától ered,és az univerzum energiáját alkalmazza közvetítő személyen keresztül.Ez elősegíti a test harmóniáját,segítve a beteg részek önmagától való regenerálódását...
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!