Karizmatikus katolikusok, miben különbözik a hit-életetek a nem karizmatikusokétól?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 23:29
1/4 Ozmium42 válasza:
Furcsa rohamaik vannak. És élvezik.
2/4 anonim válasza:
Furcsa roham, amit élveznek az emberek? Nekem erről az orgazmus jutott eszembe, de én ilyen kis perverz vagyok. Szerencsére ahhoz nem kell karizmatikusnak lenni. Se marxistának.
3/4 enigmapont válasza:
En nem vagyok katolukis, de karizmatikus igen. Szoval abban kulonboznek, hogy a karizmatikus katolikusok elfogadjak a Bibliaban is megirt szent Szellem ajandekait. Mint pl. nyelveken szolas, demonuzes, gyogyitas, stb. Azaltal h elfogadjak es hasznaljak, teljesebb az eletuk is. Nem az udvosseguk mulik rajta, hanem a teljesebb, boldogabb, gyoztes foldi elet.
A baj ott van, hogy meg mindnig ragaszkodnak az emberek altal alkotott hagyomanyokhoz, ami a katolikus egyhazat jellemzi.
4/4 Ozmium42 válasza:
Hűha, most látom, hogy félreolvastam a kérdést, így vissza kell vonnom, amit írtam! Azt hittem a sima karizmatikusokról van szó. A katolikus karizmatikusokat nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!