A nem megtért emberek életében is végez dolgokat Isten? Bővebben lent.
Igazából azt nem értem, hogy miért mondják azt a keresztények, hogy az Ő életükben mindig van vezetés. Kicsit furcsa, hogy olyan dolgokra is képesek azt mondani, hogy csoda, amik olyanokkal is megtörténnek, akik nem hívők, és nem mondják magukat kereszténynek.
Többször vettem észre, hogy olyan dolgokat nem vernek nagy dobra, ami az ő életükben is megtörtént, pontosabban a személyes döntésük volt, de nem igazán keresztényi.
Szerintem ez álságosság.
Szerintem Isten minden ember életét folyamatosan igazgatja. Aki ebben hisz annak a napi apró dolgok is fontosnak és jelentőségteljesek. Mondjuk az ilyen "apró" csodákat gyakran kár elmondani nem megtérteknek mert csak simán hülyének néznek majd :)
Egyébként ha te kérdező nem hiszel ebben akkor nyugodtan kérjél jelet Istentől. Lehet hogy nem akkor és úgy ahogyan szeretnéd, de biztosan fog adni.
Akkor egy meg nem tért ember életében is ugyanaz a felállás? A rossz az sátántól való, a jó meg Istentől?
De hát a jónak és kellemesnek tűnő dolgok tudnak nagyon gonosz dolgok is lenni. A nehéz időszakban pedig Isten próbára teheti a hitet, nem?
Mert nem kérdezel rá, csak kívülről látod őket és így vonod le a következtetéseket.
Azért ide tartozik, hogy egy igaz hívő nem csak bajban fordul Istenhez: mindennel Hozzá fordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!