Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért, és ki szerint kell...

Ozmium42 kérdése:

Miért, és ki szerint kell tisztelnünk az ateisták véleményét?

Figyelt kérdés

Mivel vívták ki a tiszteletet?

Mivel tartozunk nekik?

Kit érdekel, hogy ők tisztelnek-e minket?

Különben is, miben nyilvánul meg az, hogy tisztelnek? Ez csak egy érvelési fogás. "Én tisztelem a vallásosakat, de a papokat ki nem állhatom, a meg a fundamentalistákat se, akiknek tulajdonképpen az a bűnük, hogy következetesen betartják a vallásuk tanait, és az álszenteket meg az igazi szenteket se bírom, mert agymosottak, és nem kapnak virslit a húsboltban áldásért, ezért pénzből élnek, és haszonlesők, ráadásul nem is léteznek."

A politikusok, akik szétlopták az országot, és az Egyházban a történelem során sosem látott vagyont harácsoltak, miért zavarja őket, miért szavaznak rájuk 4 évente teljes lelki békével?

2011. máj. 15. 18:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
93%

"a hit egy ajándék Istentől, amit a hívő megkapott, a hitetlen nem."

Pntosítok ezen egy kicsit: a hitetlen is megkapta, csak ő nem fogadta el.

2011. máj. 16. 14:19
 22/24 anonim ***** válasza:

Anna:"Igazából én nem értem, hogy egy ateista minek látogatja a vallás, illetve valláskritika témákat, azt meg hogy minek írogat be, azt meg pláne nem értem."

Ha van külön egy olyan rész,hogy "valláskritika",akkor evidens módon számítani lehet rá,hogy ateisták is írni fognak oda.:-)

2011. máj. 17. 10:00
 23/24 anonim ***** válasza:
Ááááá!!!! Nem kell tisztelni egyik véleményét se.Elmaradott,ókori beszűkült tudatú az összes.Ma már ki az, aki nem hisz Isten létezésében.
2012. máj. 11. 20:00
 24/24 anonim ***** válasza:
én keresztény vagyok, de tisztelem minden vallás nézőpontját, nem az én dolgom ki miben hisz.
2012. nov. 28. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!