Kinek milyen halálközeli élménye volt, és akinek volt, megváltoztatta-e ez a vallását?
Már ne haragudj: nem mindegy?
Ha te látod álmodban egy rokonod, akkor megváltoztatod a vallásod?
Ismerősömnek volt ilyen élménye: ahogy égette az áram újjáélesztés közben - érezte, hogy fáj. Más élménye nem volt.
Az apámnak volt szívrohama 2000.-ben, és több percre leállt a szíve.
Semmit sem látott, semmit sem hallott. Inkább neki hiszek, mint a Mónika show-ban lévő emberkéknek, akik Jézust látják, stb.
De hit kérdése az egész, mindenki abban hisz, amiben akar.
Van-e orvosi magyarázata az ilyen élményeknek ?
A The Arizona Republic című lap orvos szerkesztője ezt írta: „Ha a fizikai teljesítőképesség eljut a végső ponthoz, például altatás alatt, vagy betegség, illetve sérülés után, a testműködések automatikus ellenőrzése alábbhagy. Neurohormonok és katecholaminok szabadulnak fel az idegrendszerben, és ellenőrizhetetlen mennyiségben kijutnak a szervezetbe. Ez egyebek között hallucinációkhoz vezethet, amelyeket az öntudatra ébredés után a halálból való visszatérésként értékelhetnek” (1977. május 28., C-1 o.; valamint a Fortschritte der Medizin című német orvosi lap, 1979, 41. szám és a Psychology Today, 1981. január).
nekem motorbalesetem volt és ateista lettem azota jol élek és boldogan
a gazdaasági válságon meg nevetek
ja és láttam az alagut végét valamit papoltak ott de vissza jöttem mert nem tetszett az ur képe
Ha hiszel benne, ÉRZEL valamit.
A hit a lényeg!
Nekem annyi volt hogy a vízben matracon voltam aztán addig beeveztem, azthittem leér még a lábam, de már nem...
Nagy lendülettel beleugrottam, és csak merültem, merültem, merültem el... Tényleg láttam valamilyen fényt de szerintem csak a nap volt a vízen... Aztán mintha megnyugvást éreztem volna, nem is kapáloztam, ellazultam, levegőm se volt, mikor apukám a kezemnél fogva kirántott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!