A keresztény hit szerint mi történik halálunk után?
Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy találkozunk Istennel és elszámoltatás lesz, de mi lesz utána, például a halálunk után 1 évvel?2009. márc. 9. 11:52
21/25 anonim válasza:
A halálunk után nincs semmi. Amikor meghalsz az olyan érzés mikor elalszol és nem álmodsz semmit. Az idő gyorsan tellik, majd arra ébredsz, hogy feltámadtál. (persze ha úgy éltél előtte).
22/25 anonim válasza:
Kár vitázni. Mindenki tartsa tiszteletben a másik vallását. a Biblia szerint az embereknek csak bizonyos száma mehet a menyországba azaz 144 ezer. A többinek a paradicsomaban lesz lehetősége élni, ha Isten is úgy akarja. Halál után az ember olyan, mintha aludna. Nem történik semmi.Egy év után sem. Mikor eljön az idő, és netán feltámad Isten akaratából, akkor az olyan lesz neki, mintha lecsukta volna a szemét, majd kinyitotta volna... Kár vitázni, egyszer majd mindenki megtudja, hogy melyik az igazi vallás :-)
23/25 anonim válasza:
Miért, melyik az igazi vallás?
24/25 anonim válasza:
"aki keres, talál".
Most lehet lepontozni, csak a bibliát idéztem!
Persze sokan nem keresnek, helyette lehet hogy gúnyolódnak.
Azt is lehet, de az ilyenek nem fognak találni semmit.
25/25 anonim válasza:
"aki keres, talál".
Én sok vallást végig jártam, megvizsgáltam, de az összes közül egyedül Jehova Tanúi-t találtam "igaz"-nak.
Mivel ők, teljes mértékben úgy élnek ahogy az a Bibliában le van írva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!