Léteznek még keresztény fiatalok?
Nem arra gondolok hogy mennyit járnak templomba, hanem akiknek fontosak a hagyományos keresztény értékek, nem fűvel-fával fekszenek össze, stb.,...vagyis hogy elutasítják a liberális értékrendet...
Elsősorban a 18-30 közötti korosztályra gondolok, mert ebből a korosztályból úgy a 98%-a röhög ezeken...én igazából egy keresztény fiatalt sem nagyon ismerek...és még egyszer mondom nem az érdekel hogy mennyit jár a templomba, mert azt egy álszent is tudja, hanem hogy valóban fontosak e bizonyos erkölcsi értékek...
Akiket ismerek, és ilyenek, azok meg mind öregek...
Léteznek egyáltalán ilyen fiatalok? Ha nem, akkor miért nem?
(És légyszi normális válaszokat, nem hittérítés céljából jöttem ide, csak választ kapni - és természetesen én sem kérek az ellen-hittérítésből)
Szia! Igen, léteznek keresztény fiatalok az általad említett korosztályban, csak lehetséges, hogy ez azért nem vehető észre, mert nem minden ide sorolható személy gyakorolja a hitét úgy, ahogy kellene, és így nem látod rajtuk.
Akik viszont mégis ezt teszik, lehetséges, hogy nem ugyanabba a gyülekezetbe járnak, ahova te, és ezért tűnik úgy, hogy nincsenek (ezzel nem sértegetni akartam, csak azt kifejezni, hogyha a saját gyülekezetedben vagy környezetedben nem lelsz ilyen emberekre, az nem jelenti azt, hogy nincsenek). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!