Léteznek még keresztény fiatalok?
Nem arra gondolok hogy mennyit járnak templomba, hanem akiknek fontosak a hagyományos keresztény értékek, nem fűvel-fával fekszenek össze, stb.,...vagyis hogy elutasítják a liberális értékrendet...
Elsősorban a 18-30 közötti korosztályra gondolok, mert ebből a korosztályból úgy a 98%-a röhög ezeken...én igazából egy keresztény fiatalt sem nagyon ismerek...és még egyszer mondom nem az érdekel hogy mennyit jár a templomba, mert azt egy álszent is tudja, hanem hogy valóban fontosak e bizonyos erkölcsi értékek...
Akiket ismerek, és ilyenek, azok meg mind öregek...
Léteznek egyáltalán ilyen fiatalok? Ha nem, akkor miért nem?
(És légyszi normális válaszokat, nem hittérítés céljából jöttem ide, csak választ kapni - és természetesen én sem kérek az ellen-hittérítésből)
Itt vagyok. 20/F
A hagyományokkal nem tudom mi van, de személyes kapcsolatom van Istennel, ha ez megteszi. Még sok ilyen fiatal van, tanúsíthatom! Szerintem kb ezer fiatalból egy.
Nem fekszem össze fűvel-fával (egészen konkrétan barátnőm volt az első, és 2,5 éve együtt vagyunk), nem drogozom, nem is alkoholizálok. Ellenben a paráználkodás szentségtelen bűnébe rendszeresen, és boldogan esem bele. Nem ítélem el a liberális értékrendet, aki így tesz az minimum megkérdőjelezhető gondolatvilággal rendelkezik. Megint más kérdés, hogy a magyarországi liberalizmus néven reklámozott mocsoktól hányni tudnék. Alapvetően próbálok a lehető legerkölcsösebben élni. Ellenben se vallásos, se hívő nem vagyok.
20/F
nem iszom/dohányzom/drogozom/fűvel fával se fekszek össze
DE nem is vagyok valami nagy keresztény
szerintem ezeknek nem sok közük van a hagyományos keresztény értékekhez , szimplán emberi értékeknek kéne lenni
szóval ha még beleférek , akkor igen léteznek , csak elég nehéz megtalálni a hasonló embereket
létezünk :)szoktam keresztény ifjúsági konferenciákra járni, ahol nagyon sokan össze tudunk gyűlni(ezek országosak). Nem csak templomba járó vagyok, hanem igazán hiszek, és Jézust követem. A gyülekezetünkben kb. 20-25 fiatal jár rendszeresen ifi bibliaórára szombatonként.(kb 15-30éves korosztály)
23/L
Tudom hogy ez nem volt a kérdésben, de hadd oszlassak el még egy tévhitet: ha valaki hívő, az nem azt jelenti, hogy szódásszemüveget hord, yoo zsíros a haja,pattanásos, és egyszerűen azért, hisz, mer senki más már nem foglalkozik vele. Nem! Mi is ugyanúgy nézünk ki, mint bárki más.
20:21-es vagyok
Katolikus gyülekezetekben tényleg alig vannak, én baptista vagyok, ajánlom nézd meg a baptistaifi.hu -t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!