Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Boldog II. János Pál - azért...

Sztív2000 kérdése:

Boldog II. János Pál - azért a szellemisége itt maradt?

Figyelt kérdés
Szerintem, bár nem vagyok templomjáró, ő egy igazi példamutató a fiatalok számára, a számomra is. Ti hogy látjátok?
2011. máj. 3. 22:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3%
Én is boldog vagyok pár üveg sör után,boldogabb, mint sokan és szerintem én is példát mutatok szal biztos ő is:D
2011. máj. 3. 22:22
 2/13 anonim ***** válasza:
5%
Csatlakozom az előzőhöz. Nagyon boldog vagyok és még csak avatni se kellett.
2011. máj. 3. 22:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó ember volt, igazi karizmatikus egyéniség. Ez a mostani pápa csak egy főpap, ő sokkal több volt annál. Mindenki szerette és tisztelte, nemcsak a római katolikusok.
2011. máj. 3. 22:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos akkor még nagyon fiatal voltam és a vallás sem érdekelt igazán abban az időben amikor ő volt a pápa, mégis figyelemmel kísértem és tiszteltem, mert nagyon emberséges tudott maradni a "hatalma" mellett is.
2011. máj. 3. 23:27
 5/13 anonim válasza:
100%

Az első 2 ha nem tudja hogy miről van szó akkor minek ír "választ"??

Elég csúnya dolog hogy ilyet mondok,de nekem is II.János Pál szimpatikusabb volt és másabb mint Benedek,de tudom hogy ilyet egy pápára nem szabad mondani.És igen,példamutató volt szerintem is.És neki (sajnos) volt alkalma megmutatni hogy "igazi" pápa mikor meg akarta ölni valaki és annak is meg tudott bocsátani.

2011. máj. 3. 23:30
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Szegény kisöreg. Aranyos volt a papi, de mire jó ez a boldoggá avatás? Az ember akkor boldog ha minden ami körülveszi őt, attól elégedett. Nem?

Én például boldog vagyok, mert végre a szerelmemmel élhetek együtt.

2011. máj. 3. 23:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Protestáns közösségbe járok, de szerintem ő sokkal jobb pápa volt mint a mostani. Tudott az emberek nyelvén, sokat találkozott velük. Ezt nagyon hiányolom a mostaninál.

Aki meg azt hiszi attól lesz nagyfiú, hogy mások hitét gúnyolja az még nagyon gyerek.

2011. máj. 4. 00:28
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem értitek a jó vicceket. :D Az elsőn nagyot röhögtem.
2011. máj. 4. 08:32
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Boldog, mert még mindig terjesztik az AIDS-et afrikában. Boldog, mert a katolikus egyház a mai napig elveti a fogamzásgátlók használatát és inkább csinálnak 1000 gyereket a nyomorba.
2011. máj. 4. 12:21
 10/13 anonim ***** válasza:
12%
Az utolsó írta le a legjobban a dolgokat. A pápák egytől egyig bigott, őskonzervatív, fejlődésellenes emberek, hiába ért egyik-másik az emberek nyelvén. A katolikus egyház leragadt valahol az 1400-as években, csoda, hogy nem terjesztik még a "Föld lapos" teóriát. Megújulni képtelen emberek gyülekezete.
2011. máj. 4. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!